HOROSKOP ZA DAN ZALJUBLJENIH 2021. GODINE: Ova 3 znaka očekuje NOVA LJUBAV

Zvezde donose novu ljubav za ova 3 horoskopska znaka - Evo kome će Dan zaljubljenih biti sudbonosan!

Dan Zaljubljenih u 2021. godini događa se u trenutku kada dominira Stelijum u Vodoliji koji naglašava sve veze, ali i platonske ljubavi i dubinski odnos sa sopstvenim bićem.

Venera, planeta lepote, ljubavi, prijateljstva i partnerstva, nalazi se u znaku Vodolije (nezavisnost, inteligencija i samosvest), pa će nam za Dan zaljubljenih biti mnogo lakše da shvatimo svoje potrebe i potrebe svojih prijatelja i romantičlnih partnera. Ovo su dobre vesti za one koji su slobodni jer će naglasak biti na isceljenju vlastite duše i prijateljskih odnosa. Venera ima moć da vas podstakne da razvijete ljubav prema sebi, sa tim činom voljenja, privlačite i romantičnu ljubav u svoj život.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Poslednji put se ovako nešto dogodilo pre 59 godina: 6 planeta u Vodoliji upozorava nas na vetrove promena

HOROSKOP - Očekuje nas najvažniji period za ljubav i emocije u 2021. godini: 10 stvari koje nam donosi vladavina Riba (do 21. marta 2021.)

OSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misiju

Na Dan zaljubljenih Venera kreira kvadrat sa strastvenim Marsom, pa ćete biti izuzetno privlačni i harizmatični, a moguće je da vas privuče osoba koja inače nije vaš tip. Ograničavamo se starih uverenja, percepcija lepote i društvenih standarda, već jednostavno biramo da nas kroz život vodi LJUBAV.

Evo koja 3 horoskopska znaka imaju povećane šanse prema astrolozima za pronalazak nove ljubavi na Dan zaljubljenih:

BIK

Osećate se izuzetno dobro, zračite pozitivnom energijom i privlačite poglede gde god da se pojavite. Bikovi ovog Dana zaljubljenih mogu privući poglede nepoznate osobe, a vaša harizma i sposobnost zavođenja mogu vam doneti susret koji će promeniti vaše ljubavni status. Prija vam pažnja, kao i romantične varnice, ali pre nego što se prepustite strastima, jasno stavite do znanja da ste vi osoba kojoj je od presudnog značaja odanost u svakom odnosu.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.