Horoskop čarobne budućnosti i najlepših emocija: ovaj znak očekuje trijumf ljubavi tokom zime 2016/2017

Divan period pun blagostanja, sreće i ljubavi očekuje vas ove zime i zato uživajte u svakom momentu!

Lav

Ljubav

Divan period na emotivnom planu - ako ste spremni da planirate zajedničku budućnost s partnerom, vreme je idealno. Pravi je trenutak da ljubav trijumfuje, da uživate u tome koliko je dobar osećaj voleti onoga ko te voli. Pozitivan period za zaljubljene donosi dobre vesti i za one koji tek traže srodnu dušu, piše Lovesensa.Ljubavnu vezu tražićete na osnovu zrelosti i ozbiljnosti, a usamljena srca treba da se ove zime klone puke zabave. Ako ste imali porodičnih nesporazuma, vreme je da stavite tačku na njih i posvetite se budućnosti.

Lunarna astrologija: kako će Mesečeve mene uticati na nas u doba Nove godine (od 12. decembra 2016. godine do 8. januara 2017. godine)

Posao

Ako ste zaposleni u firmi, očekujte manji rast zarade ili neki drugi vid priznanja za vaše zasluge. I kolege će vam ukazivati poverenje i podršku, ali budite oprezni u saradnji s onima koji ne skrivaju liderske ambicije. Ako ste samostalni, biće dosta uspona i padova u vašem poslu tokom zimske sezone, ali vaša temeljna posvećenost nadoknadiće hirove tržišta. Nezaposleni moraju biti uporni, prve prepreke ne smeju vas obeshrabriti. Na finansijskom planu, ne zalećite se i ne upuštajte se u veće poduhvate ili pozajmice nego što možete da izdržite. Sa kupovinama, štedljivo!

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Blizanci: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj

Sreća i zdravlje

Odlično vreme za vas! Uz ljubav i posao, i sreća će vas pogledati milim očima, a vi ćete zato izgledati barem deset godina mlađe. Ipak, ne preterujte s fizičkim naporima. Osim ukoliko, hm, u fizičke napore ne ubrojimo i seks. U tom slučaju, bez ustezanja, molimo.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.