Horoskop - budite spremni, SUTRA nas očekuje sukob ljubavi i moći: evo šta nam donosi aspekt Venere i Plutona

Sutra nas očekuje misteriozan aspekt Venere i Plutona - evo šta nam predviđa horoskop!

U ponedeljak, 30. septembra Venera se približava egzaktnom aspektu s Plutonom koji će na prvi dan oktobra biti egzaktan. Venera i Pluton zauzimaju izazovne pozicije, pa borba za moć, kontrola, manipulacija čak i destruktivni porivi mogu obojiti naše odnose.

Zbog ljubomore ili posesivnosti postajemo naporni, sebi i drugima te smo skloniji postupcima kojima idemo protiv sklada, mira, a ponajviše protiv sebe.

Neke tajne ili izdaje mogu biti tema ovog aspekta.

Horoskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak ZodijakaHoroskop - romantična jesen 2019. godine: saznajte kakva ljubavna sudbina očekuje vaš znak ZodijakaBlizance očekuju ozbiljne ljubavi, a Vage su prepuštene strastima i ljubavnim igrama...

Strast nas može odvesti na mesto koje nije naše.

Idemo iz krajnosti u krajnost, igramo toplo – hladno.

Reč je o sukobu ljubavi i moći.

Neki odnosi mogu doći u krizu zbog neverstva, problema sa seksom, zbog potrebe da se uspostavi dominacija nad drugom osobom.

Umesto da razaramo, ponašamo se destruktivno, sada je dobro videti što možemo ozdraviti, osnažiti, isceliti, kako unutar sebe, tako i u odnosu.

Godišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ovna očekuje nova romantična veza, a Vagama cvetaju ruže u ljubaviGodišnji ljubavni horoskop za 2020. godinu: Ovna očekuje nova romantična veza, a Vagama cvetaju ruže u ljubaviVeliki ljubavni horoskop - kakva sreća na romantičnom planu očekuje vaš znak u 2020. godini?

Opsesivne misli i ideje pokazuju da smo u zavisničkom odnosu, a ne u zdravoj ljubavnoj vezi.

Nemojte dopustiti da vas neko obezvređuje, kritikuje i kontroliše. U pozadini ovakvih postupaka redovno postoji strah, nesigurnost.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.