HOROSKOP - Budite oprezni! Našu sudbinu kroji Merkur iz senke: Evo koji je jedini put ka srećnoj budućnosti (do 15. marta)

Merkur vlada iz senke do 15. marta - Otkrivaju se velike tajne!

Posle duge tri nedelje konfuzije, turbulencija i pomešane energije, prvi retrogradni Merkur se zvanično završio 20. februara i trenutno je u svojoj senci krećući se postepeno ka direktnom hodu.

Iako je retrogradni Merkur završen, još uvek nije razlog za slavlje, jer u svojoj senci, on može na površinu vratiti sve ono što ste započeli tokom njegovog početka, kao i test koji će vas podstaći da iskoristite sve što ste tokom njegovog retrogradnog hoda naučili.

Pročitajte još:

VELIKI HOROSKOP ZA VLADAVINU RIBA: Šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. marta 2021. godine)

OVA 4 ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA DO 20. MARTA 2021. GODINE: Sunce u Ribama podstiče ih da zablistaju

Merkur će u naredne dve nedelje biti u svojoj senci. Ova planeta komunikacije prelazi Jupiter i stepene retrogradnosti, što nas angažuje da shvatimo o stvari na dubljem nivou.

Ova energija dovodi do toga da ponovo procenite određene situacije, odnose i isterate istinu na površinu. Tajne koje su dugo bile skrivane, sada imaju tendenciju da izađu na svetlost. Ovakav uticaj Merkura završava se 13. marta, kada Merkur napokon napušta svoju postretrogradnu senku.

Još uvek nismo izašli iz šume zabluda, jer ova energija može dovesti do grešaka, zbunjenosti, preispitivanja i velikih promena, samo u manjem obliku nego kada je Merkur u retrogradnoj fazi.

Ipak, ovaj period ima i svoje pozitivne strane, a to je korišćenje mudrosti koju smo stekli iskustvom iz retrogradne faze. Sada je red da sve što ste naučili primenite u prksi. Sve ono što je krenulo po zlu tokom retrogradnog ciklusa sada možete ispraviti ako se dovoljno trudite i ne ponavljate stare greške.

Budite sprmeni da oprostite, da rešite karmičke čvorove i pogrešno protumačene znakove. Neke teškie reči brišu se dobrim delima, a postoji velika šansa za obnavljanje ljubavnih, porodičnih i prijateljskih odnosa.

NAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku RibaNAJEMOTIVNIJI HOROSKOPSKI ZNAK - Nežno, maštovito i ljupko srce Zodijaka: Evo zašto volimo ljude rođene u znaku RibaSunce je ušlo u znak Riba - Evo zašto je ovaj horoskopski znak poseban!

Srećna okolnost je što je Merkur u senci u znaku Vodolije - inovativnom znaku koji razmišlja unapred i ima sjajne mentalne sposobnosti.

Merkur u senci je vreme pokazivanja naučenog, više svesti i ispravljanje loših postupaka, otvarajući vrata nekih novih mogućnosti koje će nam u narednom periodu oplemeniti život.

Sledeći retrogradni Merkur očekuje nas 23. maja, a do tada SREĆNO!

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.