Horoskop bogatstva i uspešne ljubavi: šta nam donosi pun Mesec u tajanstvenoj Škorpiji

Ulazak punog Meseca u tajanstvenu Škorpiju donosi ostverenje želja i velikih ambicija! Evo šta vašem znaku ova Mesečeva mena donosi...

Jednom godišnje, pun Mesec, simbol podsvesti i inspiracije nađe se u tajanstvenoj Škorpiji, znaku strasti, velikih ljubavi ali i bogatstva, a ove godine to će biti sredinom ove nedelje. Odluke koje tada donesete biće pod uticajem vaših osećanja i podsvesnih želja, jer se i faze vašeg raspoloženja najčešće poklapaju sa fazama Meseca.

ASTRO ALARM ZA PUN MESEC U ŠKORPIJI: Evo šta će vam doneti dobra karma...

To će najviše osetiti osobe kojima su u horoskopu Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 20. stepena Škorpije. Ova Mesečeva mena donosi uspeh lekarima, podstiče kreativnost i inspiraciju kod umetnika i naučnika ali i potrebu za poslovima u tajnosti. Uticaj punog Meseca, oko 10. maja, najviše će osetiti Rakovi, Bikovi i Ribe.

OVAN (21. 3 - 20.4)

Pun Mesec u izazovnim aspektima sa planetama u vašem znaku i vašim vladaocem Marsom, upozorava da obratite više pažnje na konkurenciju. Aspekt sa drugim vladaocem Plutonom, donosi novac.

BIK (21. 4 - 21.5)

Pozicija punog Meseca doprinosi vašoj popularnosti kod suprotnog pola, naročito zemljanih i vodenih znakova. Ukoliko ste umetnik ili lekar, saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda.

BLIZANCI (22. 5 - 21.6)

Neptun, jedan od vladalaca polja partnerskih odnosa, u trigonu sa punim Mesecom, može da vam donese interesantnu poslovnu ponudu. Na ljubavnom planu, očekuju vas novi kontakti i poznanstva na kraćim putovanjima.

Kineski horoskop za maj 2017. godine...

RAK (21. 6 - 22.7)

Vaš vladalac Mesec u vašoj astrološkoj kući ljubavi i kreativnosti i nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom. Saradnja sa ženama donosi uspeh ma kog pola da ste.

LAV (23. 7 - 23.8)

Pun Mesec, vladalac astrološkog polja podsvesti, podstiče vašu ambiciju pa možete da napredujete u privatnom biznisu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.