Horoskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezu

Horoskop - evo za koja će 3 znaka avgust biti rizičan mesec!

Moćna lunarna i solarna pomračenja su prošla, ali mnogi će u avgustu osetiti na svojoj koži mračnu senku koja ostaje iza pomračenja, piše Lovesensa.

Svakim periodom vlada određeni znak koji utiče na stvari na koje se fokusiramo. Tako je dva meseca pre, u periodu Blizanaca, centar pažnje bio usmeren na komunikaciju i pažljivo razmišljanje o budućim planovima. U periodu Raka, u junu, fokusirali smo se na emoocionalnu inteligenciju i na odnose sa drugima, a u periodu Lava posvećujemo se sami sebi. Zato je avgust presudan mesec za preispitivanje sebe, svojih mana, loših poteza i početak transformacije.

Horoskop otkriva - svako od nas ima 8 ciklusa života: saznajte šta vas očekuje u 42, a šta u 56. godini životaHoroskop otkriva - svako od nas ima 8 ciklusa života: saznajte šta vas očekuje u 42, a šta u 56. godini životaPrema astrologiji naš život se može podeliti u 8 različitih perioda - saznajte u kojem ćete periodu života imati najviše sreće!

Ovo su znakovi koje u avgustu očekuje najviše životnih izazova:

BIK

U avgustu ćete biti promenljivog raspoloženja. Moguća su porodična okupljanja, pa ćete morati da budete u kontaktu sa nekim članovima porodice koji su vas izneverili ili sa njima nikada niste uspeli da pronađete zajednički jezik. Nostalgija će vas progoniti i vraćaju vam se sećanja na neka lepša i bezbrižnija vremena. Bićete vrlo emotivni, ali je važno da ostanete bar malo prizemni.

DEVICA

Bićete stalno pospani i umorni više nego obično. Iscrpljeni ste i neophodan vam je odmor. Vaša energija je slaba, ali ne brinite, sa ulaskom Sunca u znak Device krajem avgusta, sve će postati jasnije i bolje. Sada je pravo vreme da saznate nešto više o sebi. Izbacite iz života ljude koji vam nisu potrebni i koji vam samo donose negativne vibracije.

JARAC

Saturn, južni Mesečev čvor i Pluton čine da avgust bude vrlo turbulentan mesec za Jarčeve, naročito kada su u pitanju emocije. Iako će osećanja biti pomešana, Sunce u vašoj osmoj kući jača seksualnost i i pomaže da pređete granice koje vas odavno guše. Oslobodite vatrenu energiju u sebi.

Horoskop pojačanih strasti i rizičnih ljubavi: evo šta nam donosi vladavina Lava i kvadrat Venere i Urana (do 23. avgusta)Horoskop pojačanih strasti i rizičnih ljubavi: evo šta nam donosi vladavina Lava i kvadrat Venere i Urana (do 23. avgusta)Horoskop - poajačane emocije i rađanje rizičnh ljubavi! Budite oprezni do 23. avgusta!

Izvor: Lovesensa

T.A.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.