HOROSKOP - ŠTA NAM U APRILU DONOSI RUŽIČASTI PUN MESEC: Dogodiće se velika i sjajna životna transformacija

Horoskop - Evo kakvu nam čaroliju u život donosi Ružičasti pun Mesec u aprilu!

Lunarna energija je na vrhuncu tokom punog Meseca, što dovodi do toga da se osećamo energičnije, imamo intezivne snove, budemo poletniji i motivisni da ostavimo loše iza sebe, a prihvatimo nešto bolje.

U aprilu pun Mesec je poznat kao Ružičasti pun Mesec i pojaviće se na nebu 26. aprila u dubokom i misterioznom znaku Škorpije. Ova Mesečeva energija pomaže vam da posmatrate stvari ispod površine i ispitamo istine koje su skrivene. Donosi nam transformaciju, a energija Škorpije pomaže da očistimo emocionalni prtljag, podstiče nas da napravimo prostor za rast i suočimo se sa svojim osećanjima.

Pročitajte još:

OVA 3 ZNAKA POGODIĆE STRELICE LJUBAVI U APRILU: Ispunjavaju se želje, pojačavaju se strasti

LJUBAVNI HOROSKOP ZA OVNA: Saznajte ko je idealan partner za vaš horoskopski znak

Pun Mesec formira opoicioni aspekt sa Suncem i uvek se javlja u suprtnom horoskopskom znaku u odnosu na Sunce. Napetost između ove dve suprotstavljene planete je ono što uzdrmava i pojačava naša osećanja tokom ovog perioda.

Moguće je da ćemo u ovom periodu biti emotivniji, osećajniji i ranjiviji. Skloni smo intezivnijim emocijama, pa pazite da nemate burne reakcije.

Za razliku od mladog Meseca koji poziva na introvertnost i usamljenost, pun Mesec je simbol socijalne interakcije, druženja i usmeravanje energije na odnose i međuljudska pitanja.

HOROSKOP - ŠTA NAM DO 1. MAJA DONOSI MERKUR U ZNAKU OVNA: Rakove očekuje ljubavna magija, a Ribe finansijski prosperitetHOROSKOP - ŠTA NAM DO 1. MAJA DONOSI MERKUR U ZNAKU OVNA: Rakove očekuje ljubavna magija, a Ribe finansijski prosperitetMerkur prelazi u znak Ovna i donosi nam posebnu energiju do 1. maja - Saznajte kako će uticati na vaš horoskopski znak...

Osim što osvetljava nebo, pun Mesec u Škorpiji osvetleće i naše umove. Pripremite s za talas novih ideja, prilika i šansu da verujete intuiciji.

Njegovo dodatno isceljujuće dejstvo donosi i motivacija da prekinemo sa lošim navika. Pun Mesec je simbol kraja, završetka nečeg lošeg i okretanje nove životne stranice. Mnoga toksična prijateljstva ili veze sada će se okončati.

Ovo je trenutak kada širite ljubav u sebi i prema sebi - krećete u život koji zrači svetlijom energijom...

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.