Horoskop - ako ste rođeni u ova 3 znaka, očekuje vas životni preokret u maju 2019. godine

Mesec maj biće prepun izennađenja, ali ova 3 horoskopska znaka očekuju zaista neverovatne stvari!

Žene rođene u znaku Vodolije, Device i Blizanaca u maju čeka životni preokret, koji može doneti samo jedan telefonski poziv.

Vodolija

Drage Vodolije, dobro pazite šta želite. Možda vam se i ostvari. Pred vama je period u kome se potpuno menja vaš emotivni status.

Horoskop za ljubavne rastanke: 5 znakova čije veze i brakovi teško opstajuHoroskop za ljubavne rastanke: 5 znakova čije veze i brakovi teško opstajuHoroskop promašenih ljubavi - evo koji znakovi najčešće raskidaju vezu ili brak!

Već u prvim danima maja u vaš život ulazi partner iz prošlosti. Vama će biti izuzetno drago da ga vidite nakon svega ali ćete želeti samo čisto prijateljski odnos.

Prosto će vam prijati što je neko sa kim ste prošli kroz lepe i manje lepe trenutke u životu ponovo kraj vas, ali nećete želeti da se te situacije ponove.

No, njemu je i te kako stalo do vas i vrlo brzo će vam to i reći.

Naravno da je samo na vama da li ćete mu dati priliku da bude deo vašeg života u smislu kao vas partner. To jednako zavisi od toga da li sada imate nekoga, ali i do toga da li vi želite isto što i on.

Kako god, nemojte nigde žuriti.

Sve su opcije otvorene, a vi uradite onako kako vam nalaže vaše srce. Ovo nije situacija gde treba da zapostavite svoj razum. To je činjenica. Pazite šta radite kako se ne biste posle kajali.

Devica

Drage Device, vi ni ne slutite kakav vas mesec maj čeka. No, ono što je sasvim sigurno je da biste mogli da počnete svoj život ispočetka u narednom periodu.

Mnoge dame rođene u znaku Device će imati priliku da promene svoj život.

Sve će početi sa ponudom za novo radno mesto koje ne samo da uključuje bolji i plaćeniji posao, nego i prelazak u drugi grad.

Ovo je šansa da Device koje su sada slobodne u novom okruženju pronađu svoju srodnu dušu jer su sve opcije otvorene.

No, ono sto moramo da naglasimo jeste da ste vi zaslužili sve to, jer ste dali sve od sebe.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.