Horoskop - ako iskreno verujete, u narednim danima ostvariće se mnoge želje: evo šta treba da uradite tokom pozitivnog aspekta Sunca i Jupitera

Horoskop otkriva da ćemo sada lakše doći do cilja, ali jednu stvar nikako nemojte da uradite dok je Sunce u aspektu sa Jupiterom...

Horoskop - Sunce je narednih dana u pozitivnom aspektu sa Jupiterom u Strelcu.

Reč je o velikoj podršci u ostvarenju planova. Budi se optimizam, nada u bolje sutra, entuzijazam, utisak da lakše dolazimo do cilja.

Imamo više poverenja u sebe, veru i viziju, pokrećemo se sa mesta, pronalazimo rešenja za probleme koji nas muče.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineApril je mesec poleta, novih ljubavi i svetle energije, ali ova 3 znaka osetiće njegovu mračnu stranu!

Ali važno je biti aktivan. Što više energije i truda ulažete u ono što vam je bitno, to će rezultati biti izvrsniji.

Osetićete da je sada onaj pravi trenutak. Kao da ćete dobiti unutrašnji poziv na delovanje. Recite DA svemu što je dobro i pozitivno za vas.

Postavite novi cilj.

Afirmišite sebe. Budite istiniti i iskreni. Zatražite.

Naučite ono što vam može biti od pomoći u budućnosti.

Iskoristite pozitivne potencijale današnjeg dana kako biste podstakli sebe i pomerili svoj život sa mesta. Nije vreme za čekanja i očekivanja, vreme je za pokret.

Horoskop za ženska srca: astrologija otkriva osobine i karakter žena u svakom znaku ZodijakaHoroskop za ženska srca: astrologija otkriva osobine i karakter žena u svakom znaku ZodijakaDok je žena Jarac izraziti realista, žena Rak je izrazito emotivna i osećajna. Šta u vezi želi žena Ovan, a koje povrede ne…

I koliko god da vas možda pritiskaju da odbacimo prošlost (Saturn, Pluton i južni Mesečev čvor), nemojte im dati to zadovoljstvo da vam oni kreiraju dan.

Budite nadahnuti onim što želite ostvariti.

Dopustite viziji bolje budućnosti da vam pokaže put prema ostvarenju, ispunjenosti i osećaju radosti.

Astrolog: Julijana Oremović

Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.