Horoskop - 8 stvari koje treba da uradite dok je Sunce u Ribama: ne dozvolite da vam srećna šansa promakne (do 20. marta 2020.)

Evo kojih 8 stvari treba da uradimo dok traje vladavina Riba - vreme je da se sreća okrene na našu stranu!

Sunce i njegova svetla energija 19. februara ulaze u emotivni znak Riba, piše Lovesensa.

Proleće je blizu, energija se budi. Događa se novi životni ciklus. Sada je period u kojem sebi postavljamo pitanja - Koje planove smo ispunili? Koji je naredni životni korak?

Zato će vam u narednim periodu biti prekopotreban mir, tišina i samoća. Shvatićete da ne možete krenuti napred sve dok neka vrata za sobom zauvek ne zatvorite. Počnite da završavate nedovršene poslove, očistite spisak obaveza, ispraznite inbox na e mail-u, očistite životni prostor... Dopustite da stara energija napusti vaš život i u njega se usele osvežavajuće i nove energetske vibracije.

Horoskop - ova 3 znaka koje očekuju najveće nevolje u vladavini Riba (do 20. marta 2020.)Horoskop - ova 3 znaka koje očekuju najveće nevolje u vladavini Riba (do 20. marta 2020.)Horoskop - evo koja 3 znaka očekuju najveći izazovi dok je Sunce u Ribama!

Intucija je pojačana, pa je važno dobro osluškivati sve što vam šapuće unutrašnji glas. Niste sami, Univerzum je uz vas. Ne pomišljajte da vas je napustio, čak iako izgleda da su vam svi okrenuli leđa. Neke izazove i testove u životu morate proći kako biste postali još snažniji i hrabriji.

Mnoge tajne biće otkrivene, više nema mesta za laži i obmane. Sada je trenutak kada se suočavamo sa istinom lice u lice, a nećete moći ništa da uradite osim da je prihvatite.

Velike lekcije u ovom periodu ispunjavaju naš život. Pazite na sve signale, korake i dileme - pazite da ne ponovite greške iz prošlosti.

Horoskop od 16. februara do 30. marta 2020. godine: evo kakve negativne teme pokreće Mars u znaku JarcaHoroskop od 16. februara do 30. marta 2020. godine: evo kakve negativne teme pokreće Mars u znaku JarcaHoroskop - Mars u Jarcu donosi velike ambicije, ali budi i zaboravljene negativne teme!

Evo kojih 8 stvari treba da uradimo dok traje vladavina Riba:

1. Prestanite da gušite sebe osećajem krivice zbog dela iz prošlosti

2. Počnite duhovno da se razvijate - meditirajte, sanjarite, boravite u prirodi

3. Postanite svesni svakog sadašnjeg minuta i iskoristite ga za najbolje stvari

4. Prestanite da bežite od stvarnosti - u njoj postoji toliko lepota

5. Razvijajte kreativnost i radite stvari koje vas ispunjavaju

6. Prihvatite univerzalnu ljubav - volite sebe, volite druge i bićete voljeni

7. Odbacite sve što blokira vaš napredak

8. Izađite iz uloge žrtve

Izvor: Lovesensa

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.