Horoskop - 8 stvari koje nam donosi mističan aspekt Merkura i Urana: SUTRA nas očekuju najveće promene sudbine

8 velikih promena koje nam SUTRA donosi aspekt Merkura i Urana - očekujte dobre vesti!

Merkur ulazi u bliski aspekt sa Uranom koji smo mogli osetiti prethodnih dana, a u četvrtak 30. aprila biće na svom vrhuncu. Njihov spoj u Biku omogućava nam da reprogramiramo neka uverenja koja nam štete, usudimo se da razmišljamo izvan okvira, napustimo neke obrasce razmišljanja koji nas drže na mestu, a na tom se mestu ne osećamo dobro.

Ovaj spoj može doneti iznenadno rešenje, ali i neočekivani zaplet. Sve se događa naglo, poput udara groma, i primorani smo neke okolnosti pogledati iz drugačije perspektive od one na koju smo navikli.

Horoskop - Ovih 5 znakova očekuje velika sreća do 24. oktobra: evo kome retrogradni Pluton donosi divnu čaroliju životaHoroskop - Ovih 5 znakova očekuje velika sreća do 24. oktobra: evo kome retrogradni Pluton donosi divnu čaroliju životaEvo kojih 5 znakova očekuju srećne zvezde tokom retrogradnog Plutona...

Zanimljivo je da u ovom aspektu ima mnogo nestrpljivosti, brzine i razdražljivosti, a odvija se u Biku koji je odmeren, staložen i spor. Nešto nas tera prema napred, a s druge strane imamo utisak da treba da idemo sporije jer je važno da budemo sigurni u svoje odluke i procene.

Može se dogoditi onaj moment da dugo razmišljate o nekoj situaciji i iznenada vam "pukne film" i kažete – ma neka bude što treba biti, ili učiniću to pa šta bude! I to će biti trenutak velike promene.

Horoskop do januara 2022. godine: šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvoroviHoroskop do januara 2022. godine: šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvoroviHoroskop - šta nam u bliskoj budućnosti donose magični Mesečevi čvorovi u Blizancima i Strelcu!
  1. Dobijate neočekivanu vest.
  2. Odjednom se pojavljuje nova velika ideja.
  3. "AHA" trenutak.
  4. Jedan razgovor vam može pomoći da "progledate", da bolje vidite.
  5. Reaguejmo naglo i impulsivno, pre odluke dajte sebi malo više vremena.
  6. Budite originalni i kreativni, usudite se da učinite nešto drugačije nego do sada.
  7. Elektronika i uređaji za komunikaciju mogu zakazati. Možda se i odlučujete za kupovinu novih uređaja putem Interneta.
  8. Finansije i odluke vezane za imovinska pitanja dobijaju na važnosti.

Astrolog: Julijana Oremović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.