HOROSKOP - Poslednji put se ovako nešto dogodilo pre 59 godina: 6 planeta u Vodoliji upozorava nas na vetrove promena

Horoskop - Saznajte šta nam donosi veliki Stelijum u Vodoliji! Pripremite se za talas promena...

Dugo nije bilo ovoliko plenata skupljenih u jednom znaku, tačnije u Vodoliji, kao ove sedmice. Mlad Mesec, koji će krenuti svoj novi ciklus iz ovog znaka 11.2 zapravo aktivira ovaj stelijum ( stelijum je reč koja označava puno planeta jedne do drugih u jednom znaku). Rekordnih šest planeta u znaku Vodolije nije bilo još od februara 1962. godine.

Pročitajte još:

HOROSKOP - Očekuje nas najvažniji period za ljubav i emocije u 2021. godini: 10 stvari koje nam donosi vladavina Riba (do 21. marta 2021.)

OSOBE ROĐENE IZMEĐU 1984. i 1995. IMAJU POSEBNU SUDBINU: Pluton u Škorpiji u naredne 2 godine pomaže da ostvare svoju misiju

HOROSKOP - MART 2021. DONEĆE DIVNU LJUBAV ZA OVA 3 ZNAKA: Očekuje ih romantičan početak proleća

U nastavku saznajte na šta će sve stelijum u Vodoliji uticati!

Fokus energije planeta koje su spojeni na jednom mestu jača upravo energiju znaka i aktivira osobine znaka kroz koje prolaze. Veoma aktivirani pripadnici ovog znaka ali i suprotnog Lava, a ova linija prvenstveno nosi poruku i odnosi se na osu polariteta – ego (Lav) i društvo, grupe, organizacije i drugi (Vodolija). Treba znati napraviti balans u svojim potrebama, svojoj individualnoj autentičnosti koja ipak treba da se prilagodi društvu, treba je znati prezentovati društvu i zajednici. Treba iskoristiti svoju kreativnost stvaranja i jedinstvenost u sebi dati drugima, prezentovati je na način prilagodljiv za druge.

Treba znati kanalisati svoj ego, jer nam on služi da bi znali prepoznati svoju autentičnost koja se jedino u društvu može priznati i biti korisna. Zato je teško biti Lav koji zna dati i drugima kroz spontanost i na neposredan način, bez pompeznosti, naglašavanja sebe i svoje moći i snage. Treba biti koristan grupi – to je zadatak koji uče Lavovi ceo život. Šta treba da nauče Vodolije, pitamo se ali ne samo pojedinci nego i na kolektivnom planu da se zapitamo, kuda vodi i šta nam poručuju ovoliko planeta u znaku Vodolije.

Vodolija je znak koji je povezan sa grupama, društvom, organizacijama, pa pripadnici ovog znaka ne mogu da lako otkriju svoj identitet, jer ga jedino prepoznaju u grupi. Oni treba da uče od Lavova, kako biti jedinstven i fokusiran na sebe i svoje potrebe, više nego društvene potrebe. Treba znati kao pojedinac delovati, prepoznati svoju snagu, originalnost i priznati je sebi.

Sigurno je da smo u vremenu gubitka identiteta, ličnog, autentičnog, onog ljudskog ali i društvenog. Stvaraju se nova pravila, ali još nisu izneta na kolektivnom nivou. Šta se dešava iza zatvorenih vrata naših pogleda i ušiju, tamo iza vrata moćnika, ne znamo. Ne znamo ni šta se dešava u laboratorijama, u bolnicama, sve informacije su sad pod upitnikom. Dobijaju se konfuzne, kontradiktorne poruke i informacije, gubimo se i ulazimo u veliki disbalans sa sobom i ostalima, najviše od straha i gubitka identiteta ( svi smo podjednako ugroženi, niko nije pošteđen! Izražena je kolektivna energija pa pojedinac nije bitan!).

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.