Horoskop - 5 najsrećnijih datuma u avgustu 2020. godine: evo kada vas očekuju lepe vesti u ljubavi

Saznajte koji datumi u avgustu donose sreću u ljubavi, a kada nas očekuje prilika za obilje! Planete nekim znakovima donose posebno veliku sreću ovog meseca...

5. avgust – Merkur u znaku Lava

Energija Merkura u Lavu se pokreće kroz komunikaciju, a povoljna je za sve vatrene i vazdušne znakove, jer Merkur u Lavu su misli koje su jako brze i koje imaju određenost i stabilnost. U ovim danima je jako važno ono šta želimo, koje su naše želje i kako ih ostvarujemo. Ovaj uticaj je jasan i precizan. Bitno je sada pozitivno se postaviti prema sebi i svojim ciljevima, posebno kada su u pitanju stvari i odnosi koji se stvaraju za novu 2021. godinu.

Za 5 dana otvara se portal LAVLJA KAPIJA: očekuje nas 7 dobrih stvari i moćna energijaZa 5 dana otvara se portal LAVLJA KAPIJA: očekuje nas 7 dobrih stvari i moćna energijaEvo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija!

Kod Vodolija je važno da sve svoje odluke ne odlažu, jer je ovo idealna prilika da se preseku neke stvari u ljubavi i da uđu u neki novi i kvalitetni odnos. Za Škorpije i Bikove ovo je loš period po pitanju novih odluka, pa im sesavetuje da ne potpisuju ništa do kraja avgusta.

7. avgust – Venera u znaku Raka

Ova pozicija Venere donosi jedno veliko olakšanje svima nama, jer se predugo šetala u znaku Blizanaca i pritom nije donela ništa kvalitetno na planu emocija. Ljudi su imali samo nadu da se stvari pokreću, ali to je bio privid jer sve je bivalo u retrogradnom smeru.

Mnogo toga iz prošlosti se dosad vraćalo. Mnoge veze i mnogi odnosi su bili veoma nejasni i sve je bilo veoma konfuzno. Sada, kad je Venera u jednom emotivnom i ljubavnom znaku, svima koji vole i koji uživaju u ljubavi – oni nagrađeni.

Ovo je vreme provere pravih ljubavi. Opstaće sada odnosi koji su zaista kvalitetni. Ovo nije vreme za prošlost i za vraćanje unazad. Ovo se posebno odnosi na kardinalne znakove: Ovnovi, Rakovi, Vage i Jarčevi. Škorpije i Ribe mogu računati na jako lepe vesti u ljubavi, kao i na mogućnost da dobiju neku novu poslovnu ponudu.

19. avgust – Mlad Mesec u znaku Lava

Mlad Mesec uvek kod nas i pokreće promenu, a kakva je to promena o tome govori znak gde se nalazi Mesec u tom trenu. Pošto je to znak Lava, to se odnosi na treći energetski centar.

Nova energija nam je potrebna da potvrdimo sebe i svoj identitet, da nađemo odgovor na pitanje – ko smo i šta smo. Najvažnija je naša posvećenost u potrazi za sobom, a posebno se ovo odnosi na Lavove i Vodolije.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.