OVA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE VELIKA SREĆA NA DAN ZALJUBLJENIH: 14 februar donosi sudbonosni susret, strast i ljubavne iskre

Horoskop za Dan zaljubljenih - Evo koja 4 znaka očekuje najveća sreća i iskre ljubavi!

Dan Zaljubljenih ove godine može biti više obuzet negativnim senkama, naročito zbog prisustva retrogradnog Merkura koji je započeo 30. januara, a završava se 20. februara, i ne odustaje od svoje jedine misije - da nam kvari planove. Ipak, za neke znakove Zodijaka 14. februar može biti dan za pamćenje, a prema tumačenjima astrologa izdvajaju se 4 horoskopska znaka!

Pročitajte još:

HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VODOLIJI! Iznenađenja stižu sa svih strana: Povežite se sa kosmosom i oživite svoje želje (od 11. februara)

HOROSKOP OTKRIVA KOJA JA VAŠA DUHOVNA ŽIVOTINJA: Bikovi imaju energiju vuka, a Škorpije su misteriozne kao zmije

LJUDI ROĐENI U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU ZRAČE NAJLEPŠOM ENERGIJOM: Privlačni su, autentični i neverovatno šarmantni

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u Vodoliji, zajedno sa Saturnom i Jupiterom, dok je Merkur u retrogradnom hodu u istom znaku Zodijaka. Venera u Vodoliji je simbol slobode, a mi ćemo želeti ovoga puta da pređemo granice.

Venera u Vodoliji nam donosi bliskost u ljubavi kroz zajednička interesovanja, razgovore i zajedničke ideje. Takođe, Venera kreira kvadrat sa Marsom, pa je ovo idealno vreme za pojavu romantičnih varnica. Ali ne zaboravite na retrogradni Merkur koji u mnogim slučajevima može dovesti do zabune.

Ipak, položaj planeta nagoveštava d aće ovaj Dan zaljubljenih posebnu radost doneti usamljenim srcima, a evo koja 4 znaka očekuje najveća sreća i iskre ljubavi:

Lav

Intezivna energija Vodolije donosi vam dobre odnose sa partnerom, kao i povećavanje bliskosti na viši nivo. Ako ste u vezi, možete obnoviti svoje zavete, planove i zajedničke želje. Ovo je idealan dan za produbljivnaje odnosa i otpuštanje negativnih vibracija iz prošlosti.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.