HOROSKOP - Ova 3 znaka očekuje loš period do 23. aprila: Mars u Blizancima donosi obmane

Mars ulazi u znak Blizanca - Evo koja 3 znaka prati loša energija!

Mars ulazi u znak Blizanca u kojem će boraviti do 23. aprila. Još od leta 2020. godine, Mars je bio loše aspektiran (dok je prolazio kroz Ovna činio je težak kvadrat sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom) i loše poziciniran, u svom prolasku kroz Bika, znaku njegovog izgona.

Sve to donelo je mnoge zastoje i nerealizovano planove – nekom poslovne i finansijske, nekom ljubavne, nekom porodične ili zdravstvene, zavisno po kojem je polju u natalnoj karti tranzitirao. Mars proteklih meseci nikako nije mogao ispoljiti svoju dobru stranu i ambiciju.

Pročitajte još:

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Najbolje će biti u ljubavi! Saznajte šta vaš znak očekuje od 20. marta do 21. juna

HOROSKOP - Ova 3 znaka imaju šansu da pronađu LJUBAV u martu 2021. godine: Uživaće u blagodetima romantične i pozitivne energije

U Blizancima se Mars mnogo bolje oseća nego u Biku, tako da će se lagano vratiti energija. Mars će od sredine do kraja marta raditi pozitivan aspekt sa Satunom, te sredinom aprila sa Jupiterom, što je prilika da se otkoče i pokrenu stvari koje su bile u zastoju proteklih meseci.

Blizanci su znak komunikacije, informacija, reklamiranja, razgovora, druženja, mentalne energije, pa će u ovom periodu sve ovo biti pojačano. Društvene mreže, portali, vesti, sve će vrveti informacijama i objavama. Ljudi će dopisivati, razgovarati, sastajati. Naglašeno će biti pisanje, čitanje i sklapanje ugovora. Usvajaće se i širiti nova znanja.

Međutim od sredine marta do sredine aprila, Mars će raditi težak aspekt sa Merkurom i Neptunom iz Riba. Tako da su posvuda mogući tračevi, ogovaranja, laži, obmane, zavaravanja. Pazite kome šta govorite i u šta uveravaju vas. Na širem nivou sve će biti prepuno lažnih vesti, dezinformacija, obmana.

HOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko neboHOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko neboVenera i Neptun zajedno na nebu mogu biti recept za privlačenje ljubavi, lečenje srca i buđenje emocija.

Sve što će se činiti kao istina, zapravo će biti laž. Tako da biste trebali kroz tih mesec dana dobro proveriti sve u što postoji mogućnost da poveruete. Najbolje je u ovom periodu sve uzeti s rezervom i, zapravo, ne uzimati ništa kao apsolutnu istinu. Prema kraju aprila videće se šta je bila istina, a šta laž.

Prolazak Marsa kroz Blizance najbolje će uticat na Vodolije, Vage, Ovnove i Lavove (kao i one koji imaju naglašene neke od tih znakova), a najlošije će se odrazit na same Blizance, kao i na Ribe i Device (kao i one koji imaju naglašene neke od tih znakova).

Izvor: Astro portal

Irena Dumančić Baranja

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.