Horoskop - 3 znaka koja očekuju teškoće u vladavini Jarca (do 20. januara 2019.)

U vladavini Jarca očekuje nas puno izazova i moraćemo da izađemo iz zone komfora ako želimo sreću, a evo koje znakove očekuje težak period!

Decembar je mesec Jarčeva, tačnije period od 22. decembra do 20. januara. Sezona Jarčeva će nekim znacima Zodijaka doneti lepe trenutke, dok druge očekuje period poteškoća na svim planovima.

Ali, imajte na umu da ćete nakon ove sezone, doživeti potpuni preokret. Sve što treba da uradite je da budete strpljivi i sačekate da se vladavina Jarčeva završi i onda ćete ponovo osetiti optimizam i dobro raspoloženje.

Rak

Ne osećate se kao vi! Ne mrzite sezonu Jarca, ali se jednostavno ne možete naviknuti na takvu energiju u ovo doba godine. Razmislite, Jarac je vaš polarni znak, što znači da nemate gotovo ništa zajedničko. Činjenica je da obožavate da uživate u udobnosti, okruženi onima koje volite, ali Jarca nije briga za vašu emocionalnu sigurnosti. Zato ćete u ovoj sezoni morati da izađete iz svoje zone komfora.

Veliki horoskop za vladavinu Jarca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. januara 2019. godine)Veliki horoskop za vladavinu Jarca: šta očekuje vaš znak u ljubavi, poslu i zdravlju (do 20. januara 2019. godine)Veliki mesečni horoskop do 20. januara 2019. godine - šta nas očekuje u vladavini Jarca!

Vodolija

Mi znamo kako se osećate. To je kombinacija umora, konfuzije i emocionalne magle. Svake godine, tokom ove sezone, Sunce putuje kroz vašu 12. kuću karme, tako da ne obraćajte pažnju na ono što se događa. I ovo će proći. Za sada uživajte u tišini.

Blizanci

Previše ste zabrinuti, Blizanci samo dišite! Znamo da prolazite kroz tešku stazu, ali morate verovati da će stvari postati bolje. Vidite koliko ste odrasli ove godine! Ništa nije nezapaženo kada je reč o kosmosu. Oslonite se na nove početke i ne opirite se promenama koje se dešavaju. Ovo je period duhovnog obnavljanja za vas i uverite se da će 2019. biti godina sa neverovatnim mogućnostima za vas.

Izvor: Ženski magazin

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.