Horoskop - 3 mistične planete trenutno utiču na naš život: evo kako da iskoristimo njihovu energiju za ostvarenje snova (do 9. juna 2019.)

Horoskop otkriva da su Venera, Merkur i Jupiter trenutno na pravom mestu i da ispoljavaju svoj najbolji uticaj - evo kako da ga dobro iskoristite!

Trenutno su tri planeta u svom sedištu, mestu na kojem njihovi kvaliteti najviše dolaze do izražaja. Usled toga u narednom periodu možemo preduzeti neke aktivnosti koje će nam poboljšati kvalitet života, pomoći u rešavanju problema i doprineti većem osećaju ispunjenosti.

Merkur u Blizancima (do 4. juna)

Njegova snaga je u veštini komunikacije. Razumevanje može biti lakše uspostavljeno ako slušamo svoje sagovornike, ako izgovaramo ono što mislimo i posmatramo koje se emocije odvijaju u pozadini. Ovaj Merkur je vrlo snalažljiv, domišljat i okretan. Ima sposobnost snaći se gotovo u svakoj situaciji, pa makar to značilo i "lovljenje krivina", ako su te okolnosti neprijatne.

Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuju teškoće tokom vladavine Blizanaca (do 21. juna 2019.)Horoskop - 3 znaka koja očekuje mraćan period u vladavini Blizanaca!

Dobar period je za učenje, kraća putovanja, za traženje potrebnih informacija i deljenje svojih misli i ideja sa drugima što stvara snažniji osećaj povezanosti sa okruženjem. Aktivnosti na društvenim mrežama, poslovna i ljubavna prepiska mogu povećati šanse za zaradu. On naglašava znatiželju, prilagodljivost, snagu intelekta i moć uveravanja. Pomaže nam da se odmaknemo od rutine, doživimo nešto novo i obogatimo svakodnevicu.

Venera u Biku (do 9. juna)

Nema putenije i senzualnije Venere od ove koja poprima elemente Bika. Dodiri i zagrljaji isceljuju. Ne zanima je ništa površno i prolazno. Ulaganjem u odnose i ljubav ona gradi i stvara nešto za što smatra da ima dugoročnu vrednost i isplativost. Sa njom tražimo sigurnost, pouzdanost, oslonac. Strpljivi smo, možemo čekati ono što želimo, ali i ne odustajemo tako lako od onoga kuda nas srce vuče.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.