Horoskop - 3 dana ljubavnih iskušenja: evo šta ne treba da uradite dok traje kvadrat Venere i Urana (do 3. marta 2019.)

Horoskop otkriva sudbinske puteve tokom kvadrata Venere i Urana - evo kada ne smete da rizikujete u ovom periodu velikih iskušenja!

"U treptaju između vatre i dima, kad strah u očima govori umesto nas. Sad kad bi rekao sve, više nemam kome. Sve je tišina. Predugo bio sam nem za prave odgovore, a sad ih imam..."

Ovih dana krhotine u mnogima strše. Mirisi naših dodira upiru se u nas. Hteli bismo dotaknuti svemir koji razbacujemo. Kockamo se sa svim što imamo. Emocijama. Novcem. Poslovima. Mogućnostima. Ulažete prevelike karte na jedan rizik. Vredi li?

Venera na 29 stepenu Jarca kvadrira Urana na 29 stepenu Ovna. Mnoge su tenzije ovih dana podignute na viši nivo. Sve tinja od mogućnosti eksplozije. Neobična nervoza postaje neobjašnjiva. Sukobi u vama. Sukobi na pomolu. Neke stare stvari ponovo mogu izazvati tenziju. Neke priče iz prošlosti mogu poželeti da vam uzdrmaju temelje. Mnogi će ovih dana prekidati odnose. Donositi radikalne odluke. Nagliti.

Kratak ljubavni horoskop do 15. marta: Bika očekuju romantične iskre, a Lava rizičan period u ljubaviKratak ljubavni horoskop do 15. marta: Bika očekuju romantične iskre, a Lava rizičan period u ljubaviLjubavni horoskop otkriva kakva nas sreća prati u ostvarenju romantičnih planova do 15. marta 2019. godine!

Neki će ipak povući crtu tamo gde su je odavno trebali povući. Razvodi koji već dugo vremena vise u vazduhu, mogli bi biti okončani. Venera u Jarcu je tu da još jednom preispita vrednost odnosa. Realno. Iskonski. U srži. Da se zagleda u dubinu do kostiju i kože. Do polomljenosti i srastanja. Da vidi da li ne može dalje ili može.

Bilo bi dobro da zastanete u svemu ovih dana. Da mirujete. Da pokušate smiriti misli. Tu dramu u vašoj glavi. Ta strujanja nemira. Bilo bi dobro da razmišljate o svojim postupcima. Da se suzdržite od odluka. Da ne rizikujete stabilne odnose radi iznenadnog provoda. Da obuzdate neka svoja ludila. Da ne ponavljate stare greške. Učite na svojim propustima. I ako se već neka istorija "ponavlja" neka to ovih dana ne bude vaša.

Vrednost i spoznaja jacaju. Ovo su dani kada rezmiramo sve ono što imamo. Pronalazimo vrednosti u našim partnerima ili ih ne pronalazimo. Nije svakome dato da nosi istu sudbinu.

Zato će neki odnosi prolaziti krize, a drugi određene nužne promene da bi opstali i postali bolji. Neki će shvatiti šta imaju. A neki šta gube. Neke nove priče neka vas ne zanose. Sve što susretnete pod ovim energijama ima velike šanse da ne traje. Neki će biti iznenađeni količinom emocije, a neki količinom distance. Hladnoća sa kojom se dugo borite, pali svoje korenje. Za neke je to jedini način da je ugreju. Da se ugreje.

Ne treba zaboraviti da Venera prelazi u Vodoliju, a Uran u Bika. Venera dolazi pod njegovu vlast, a on pod njenu. Imaće međusobnu recepciju. U prevodu, počeće da vole jedno drugo zbog svega onoga što nisu i jesu. Prihvatiće svoje različitosti i ugasiti svoje borbe. Možda će se ponekad osećati tenzija, ali u tome će rasti. Podržavati se i graditi. Zato je bitno ne rušiti naglo neke odnose jer će mnogi od njih dokazati već kroz mesec dana da mogu trajati.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.