Horoskop - 26. decembra i 3. januara otvara se novi vremenski portal: uradite ovih 6 stvari i sprečite negativan uticaj planeta

Horoskop - očekuje nas promena za promenom! Evo na šta treba posebno da obratite pažnju kada se otvori novi vremenski portal...

Sve će se sada višestruko ubrzati! Otvara se novi vremenski portal 26. decembra, a potom i 3. januara 2020. godine Dakle, sada se radi o kontinuitetu jednog velikog čišćenja Zemlje i svih nas zajedno sa planetom. Ali najviše u brzini naše transformacije. Sledi par praktičnih napomena…

Promena za promenom sada sledi. Važno je biti otvorenog uma, stalno spremni na novo i neočekivano i puno brže prilagođavanje novonastalim situacijama i pojavama u našem životu.

Nova godina donosi zaista temeljno ubrzanje u svim aspektima našeg života, najviše u brzini naše transformacije, počevši od ćelija tela do spoljnih osećaja, koja ćemo početi polako da menjamo prema našim unutrašnjim osećanjima. Zato, pripremajte se. Promena je tu! I usput uživajte: Nema straha, samo radost neka vas prati i ispunjava svaki dan!

Horoskop - sutra počinje da vlada mlad Mesec u Jarcu: uzdrmaće nas velike promene sudbine i neočekivani događaji (26. decembar 2019.)Horoskop - sutra počinje da vlada mlad Mesec u Jarcu: uzdrmaće nas velike promene sudbine i neočekivani događaji (26. decembar 2019.)Horoskop - evo kakve neočekivane promene u vaš život donosi mlad Mesec u Jarcu!

Par napomena:

  1. Koliko god je moguće, budite u miru sa sobom, budite ovde i sada, što znači da je sadašnji trenutak fokus vaše Svesti. Ne dozvolite mislima da previše lutaju, emocijama da divljaju.
  2. Izmaknite se i sa strane kao posmatrač objektivno posmatrajte spoljnu stvarnost (ne dozvolite da budete uvučeni u tuđu dramu).
  3. Kad god možete tokom dana više puta povucite se bar na par minuta i otvorite za ove nove energije i dozvolite im da vas čiste na svim nivoima.
  4. Onim senzibilnim i osetljivijim na energiju, biće dovoljno samo da pomisle na energiju portala i one će već biti tu. Ne verujte, probajte!
  5. Pošto je od presudne važnosti da se što pje i što više očistite od svega što vam više ne treba, stavite u drugi plan sve spoljne aktivnosti i najviše se posvetite sebi.
  6. Negujte dete u sebi i budite samilosni prema svojim "greškama" i neispunjenim željama. Sve u svoje vreme!

Astrolog: Jasna Luminus

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.