HOROSKOP DO 25. JANUARA 2020. GODINE: evo šta nam u dve naredne godine donosi Saturn u znaku Strelca

Saturn nam pruža priliku da steknemo unutrašnju snagu, da postanemo odgovorniji za ono što radimo i napustimo loše navike koje nas čine slabima, a evo šta nas još očekuje do kraja januara 2020. godine!

Prema indijskoj astrologiji jyotish, 26. oktobra 2017. godine Saturn je ušao u Strelca i u tom znaku ostaje do 25. januara 2020. godine!

HOROSKOP ZA JESEN 2017: evo šta svaki znak Zodijaka očekuje do zime...

Saturnovi tranziti i ciklusi mogu se smatrati kao put prema zrelosti. To je teoretsko objašnjenje, a ono kako ih mi osećamo sasvim je drugačije. Možemo osetiti kao da je sve usporeno, nailazimo na kašnjenja, frustracije i pritiske. Poruka koju nam šalje Saturn, uvek je ista: živimo u sadašnjosti. Saturn nam pruža priliku da steknemo unutrašnju snagu, da postanemo odgovorniji za ono što radimo i napustimo loše navike koje nas čine slabima.

besplatna natalna karta.jpg

Tamo gde dođe Saturn, donosi asketizam. Saturnov tranzit uči nas da preuzmemo odgovornost za sebe - ne krivi druge, menjaj stvari iz sebe onim snagama koje si dobio, gledaj ono što si dobio i na tome gradi sebe. Ipak, većina ovaj aspekt ne shvata i okreće se suđenju drugih ili depresiji. Saturn nas podseća na stvarnost i potrebu za većom samodisciplinom, pa i reorganizacijom života, zavisno u kojoj se kući nalazi.

Saturn 26. oktobra 2017. ulazi u znak Strelca, koji je sklon preterivanju i neodgovornosti. Pod Saturnovim delovanjem te karakteristike postaju vidljive. Ako ne poslušamo preporuku Saturna, zbog tih će nas osobina drugi osuditi ili ćemo izgubiti i materijalne vrednosti. Potrebno je izbegavati preterivanja i neodgovornost.

Saturn traži strukturu i definicije, a čim nešto definišemo, počinjemo da se osećamo zarobljeno. Kako je poznato da Strelac želi slobodu, a ustvari postaje egocentrik koji teško radi i preuzima odgovornost, Saturn u Strelcu može nas naučiti da postoji oslobođenje kroz napuštanje onog što nas čini slabim. Ovo je vreme za stvaranje jasnih odluka za uklanjanje onoga što ne funkcioniše unutar nas samih.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.