HOROSKOP - 13. i 14. APRIL DONOSE HAOTIČNU ENERGIJU: Spremite se za sudbonosne udare Sunca i planete Eris

Horoskop - Kakve talase promena nam donosi sudbina 13. i 14. aprila...

Sunce će se 13. i 14. aprila poravnati sa patuljastom planetom Eris.

Prema mitologiji Eris je bila sestra Marsa, boga rata koji je poznat po tome što donosi strah i uništenje. Kao i svoj brat, Eris je donosila ratove, uništenja, a prema legendi ona je bila jedan od uzroka Trojanskog rata.

Eris u astrologiji donosi razdor, haotičnu energiju i prepirke, ali niakda to ne čini bez razloga. Njegova glavna misija je da se pojavi u našim životima kada nam je neophodna transformacija, a neslogu donosi kako bi se rodila veća harmonija.

Pročitajte još:

MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2021. GODINE: Kratka astro prognoza za svaki znak Zodijaka

OVNA OČEKUJE LJUBAV I FLERT, A RIBE VEĆI PRILIV IZOBILJA: Saznajte šta vašem znaku donosi mlad Mesec od 11. aprila

Spoj Sunca i Erisa od nas zahteeva da pronađemo sklad između uma, tela i duše. Vreme je da se povežete sa svojom dušom i zavirimo unutar svog bića.

Moguće je da ćese pojaviti neke turbulencije u našem životu, ali sada učite kako da se prilagodite promenama i pronađemo osećaj harmonije i jedinstva - prvo sa sobom, a onda sa našim okruženjem.

Eris je neustrašivi ratnik i pobunjenik, a kroz život je vodi srce. Uvek će uraditi ono što oseća, a njen zadatak je da nas podstikne da i mi glasno kažemo ono što mislimo i pokažemo šta osećamo.

Kako se Eris poravnava sa Suncem od 13. do 14. aprila, naša energija se menja.

Pronađite u ovim danima način da pojednastavite svoj život, rešite nesklad u svom životu i pronađite kreativne načine da svoj život transformišete u veću harmoniju.

HOROSKOP - URADITE OVE 3 STVARI I MLAD MESEC ĆE VAM DONETI SREĆU: Evo kako da ostvarite želje pod novom lunarnom energijom (11. april)HOROSKOP - URADITE OVE 3 STVARI I MLAD MESEC ĆE VAM DONETI SREĆU: Evo kako da ostvarite želje pod novom lunarnom energijom (11. april)Horoskop - 2 stavri koje ne treba i 3 koje je važno da uradite tokom mladog Meseca! Evo kako da od 11. aprila privučete sreću,…

Dok se Eris i Sunce sastaju svake godine, u 2021. godini njihova energija se aktivira i podiže na više nivoe zbog prisustva kvadrata sa Plutonom.

Eris i Pluton su već neko vreme u ovom kvadratnom poravnanju, pa iako ova energija nije nova, mogla bi se pojačati prisustvom Sunčeve energije.

I Pluton i Eris su moćne energije koje mogu doneti radikalne promene i potrebu za dramatičnom tranzicijom u našem životu. Kako se obe smatraju planetama više svesti i buđenja, njihovo prisustvo takođe može podstaći duhovna buđenja i nove životne puteve.

Iskoristite ovu energiju da pojačate svoju moć, više verujete svojim instinktima i probudite hrabrost i snagu kako bi se suočili sa izazovima.

Snaga je već u vama!

horoskop-13-i-14-april-haoticnu-energiju-sudbonosne-udare-sunca-i-eris_1477569824

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.