Horoskop - 10 udara sudbine očekuje nas do 22. avgusta: saznajte koji datumi su rizični, a koji srećni tokom vladavine Lava

10 sudbonosnih promena koje nas očekuju do 22. avgusta - evo koji datumi su ključni!

Period vladavine Lava koji počinje 23. juna, a završava se 22. avgusta, uvek predstavlja magično vreme, jer ovaj liderski znak Zodijaka donosi životne radosti, podsećanje na uživanje u treutku i mnoga olakšanja, piše Lovesensa.

Sunce u Lavu ima sposobnost da zagreje srce i dušu i podstakne nas da se više posvetimo sebi, svojim potrebama i željama. Imate šansu da osetite energiju zadovoljstva i ispunjenja kroz celo telo.

Na vrhuncu vladavine Lava, 8. avgusta, otvara se moćna lavlja kapija koja predstavlja poravnanje između Zemlje, Sunca i zvezde Sirius.

Ovo usklađivanje aktivira energiju napretka i gura nas u više oblasti svesti. Sposobni smo na nivou duše da putujemo i krećemo se slobodnije.

Mesečni horoskop za AVGUST 2020. godine: očekuju nas burne životne promene!Mesečni horoskop za AVGUST 2020. godine: očekuju nas burne životne promene!Mesečni horoskop - saznajte kakve promene kosmos donosi vašem zbnaku Zodijaka u avgustu!

Lavlja kapšija nas zaista može podstaći da pronađemo istinsku slobodu i prepoznamo magiju koju nudi svet oko nas.

Pored Lavlje kapije u periodu Lava očekuje nas nekoliko važćnih aspekata koji će uticati na našu sudbinu:

1. 23. jul - kometa Neowise se približava Zemlji

Veruje se da ova kometa nagoveštava velike promene. Na svakih 6 800 godina, ova kometa se približi Zemlji, tako da predstavlja izrazito redak i poseban prizor, a verovatno donosi i jednu sasvim jedinstvenu poruku. Na intuitivnom nivou, ova kometa može pomoći da se pročistimo od toksične energije i obnovimo naše i energetsko polje planete Zemlje.

2. 25. jula - Mars u senci

Mars se usporava i počinje polako da se priprema za svoj retrogradni hod u septembru. Ova planeta može doneti napetu energiju, a u svojoj retrpogradnoj fazi utiče na nedostatak motivacije. Zato je najbolje da sve važne obaveze, najpre poslovne, dobro isplanirate i u većem delu odradite do početka septembra.

3. Kvadrat Sunca i Urana - 2. avgusta

Iako će energija ovog aspekta biti najjača 2. avgusta, verovatno ćemo ga osetiti nekoliko dana ranije. Ovo je period kada ćemo osetiti nemir i osećaj kao da hodamo po strmoglavoj stazi koju je teško preći. Ipak, ovaj nemir i turbulentna energija će nas probuditi i podstaći da istražimo nove nivoe osvešćenosti.

4. Pun Mesec u Vodoliji - Uran će biti aktivan i tokom perioda punog Meseca, pa ćemo i dalje biti u zamci napete energije.

Moguće je da će se dogoditi nagle promene, ali pokušajte da budete strpljivi i tretirajte to kao važan putokaz Univerzuma.

Tokom punog Meseca očekuju nas pojačane emocije. Nemojte se predati negativnim nabojima, već pokušajte da ih kontrolišete.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.