Horoskop - 1. oktobra u 23:05h na nebu će se pojaviti jedinstven pun Mesec: očekuje nas dramatična i lekovita energija

Očekuje nas dramatičan period, ali na horiziontu se nazira najlepša svetlost...

Saznajte šta nam donosi pun Mesec u Ovnu od 1. oktobra 2020. godine...

U četvrtak, 1 oktobra u 23 i 05 časova na nebu će punim sjajem zasijati Mesec u znaku Ovna. Šta nas očekuje?

Ovaj pun Mesec simbolizuje pojačano pročišćenje energije i novo oslobađanje duše. Sada čistimo svoje srce, svoju energiju,a samim tim is voju budućnost.

U prethodnim mesecima bilo je puno napetosti, besa, nesigurnosti, straha i pojačanih emocija, a ovaj pun Mesec dodatna ojačava dramatičnu energiju.

On nas testira koliko smo jaki, koliko smo naučili iz prethodnih iskustava. Ako dozvolimo da nas dramatilčna energija osvoji i preplavi, to će nepovoljno uuticati na našu dušu i telo.

Mesečni ljubavni horoskop za oktobar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za oktobar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaLjubavni horoksop za oktobar - saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka...

Ali zapamtite, vi ste dovoljno jaki da prihvatite svaku promenu i okrenete je u svoju korist.

Setite se prethodnih dramatičnih životnih iskustava i shvatićete da je drama često neosnovana i bespotrebna. Ona nam samo odvlači pažnju od stvarnih problema, istine i celovite slike. Umesto da se prepustite drami, umirite se i pokušajte da pronađete prave uzroke vaših problema.

Pored pomenute dramatične energije, postojaće i snažna lekovita energija punog Meseca, na koju treba obratiti više pažnje.

Kako budimo i širimo svoju svest, u stanju smo da svoje rane pretvorimo u izvore snage, mudrosti i saosećanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.