Hororskop otkriva kako da izbegnete nagativan uticaj svemira: evo šta donosi poslednja Mesečeva četvrt

Horoskop otkriva šta će se promeniti dok Mesec u Blizanacima obrazuje kvadrat sa Suncem u Devici - evo kako šta treba da izbegnete dok traje poslednje Mesečeva četvrt!

Jednom godišnje, Mesec u Blizanacima obrazuje kvadrat sa Suncem u Devici, odnosno, poslednju menu koja se naziva poslednja četvrt, a ove godine to će biti 3. septembra. Početkom nedelje, Mesec ulazi u četvrtu fazu, napet aspekt koji će se osećati narednih 28 dana koliko traje Mesečev (lunarni) horoskop. Zbog toga će znaci koji su pod uticajem Meseca, Rakovi, Bikovi i Ribe, naročito rođeni u prvoj i drugoj dekadi, češće menjati raspoloženja, i to, više muškarci nego žene. To se dešava zato što se Mesec u svakom znaku zadržava oko dva i po dana, a svaki dan obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama i planetama u našem natalnom horoskopu.

Mesečni horoskop za septembar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za septembar 2018. godine: astro prognoze za zdravlje i raspoloženjeMesečni horoskop za septembar otkriva ko će imati energiju i dobro raspoloženje, a ko treba da se čuva nezgoda!

Pošto će Mesec biti u fazi opadanja, ne preporučuje se da započinjete velike poslove, već je bolje da privodite kraju ono što ste započeli u vreme mladog Meseca, oko 11. avgusta, kada je bilo i delimično pomračenje Sunca u Lavu. U ovom periodu opuštanja, kada se Zemljin satelit, u stvari, priprema za fazu mladog Meseca, bilo bi bolje da se oslonite na razum, budući da i Blizancima i Devicom upravlja Merkur, planeta logike i komunikacija.

Mada se svake godine ponavlja ova Mesečeva faza, poslednja četvrt u trećem zodijačkom znaku, aspekti koje Zemljin satelit obrazuje sa ostalim tranzitnim planetama nisu isti, zbog čega se ne ponavljaju isti događaji.

Osim neharmoničnog aspekta sa Suncem, Mesec u ovoj poslednjoj fazi takođe obrazuje inkonjunkciju sa Jupiterom u Škorpiji, planetom prosperiteta i ekspanzije u znaku erotike i finansija, što vodi ka preterivanju upravo u tim oblastima.

Napet aspekt, kvadrat, sa retrogradnim Neptunom u Ribama podstiče inspiraciju i nadahnuće kod osoba koje se bave kreativnim zanimanjima poput pisanja, ali i tehničkog crtanja i arhitekture.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.