HOROKSOP - Nežne i romantične vibracije prate nas sve do 21. marta: Venera u Ribama donosi nam bezuslovnu ljubav

Simpatična Venera u Ribama simbolizuje uživanje u nežnim trenucima i romantičnim vibracijama.

Venera, planeta ljubavi i lepote, boravi u znaku Riba do 21. marta i donosi nam nežne, iskrene i snene vibracije. Sve dok ne pređe u znak Ovna, bićete izuzetno osetljivi i usmereni na ljubav, ne samo u vezamaq, već i na čitavo čovečanstvo. Vaša ljubav će biti bezuslovna, ali prevelika osetljivost i empatija mogu uzrokovati i emotivne rane na duši.

Pročitajte još:

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2021. GODINE: Najbolje će biti u ljubavi! Saznajte šta vaš znak očekuje od 20. marta do 21. juna

HOROSKOP - Ova 3 znaka imaju šansu da pronađu LJUBAV u martu 2021. godine: Uživaće u blagodetima romantične i pozitivne energije

Simpatična Venera u Ribama simbolizuje uživanje u nežnim trenucima i romantičnim vibracijama. U ovom periodu pokušaćete da shvatite svoje voljene, iako smatrate d aste vi puno puta ostali neshvaćeni. Ovo je trenutak praštanja i čvrstih veza - vreme u kojem pokazujete najčistiju stranu svog srca.

Venera u Ribama je nežna i puna ljubavi, donosi čežnju za nečim što je teško odrediti i što je teško zadovoljiti. Granice će biti zamagljene, sve postaje poput mirnog jezera, od divlje reke neće biti ni traga. Želećete da nesebično opraštate, dopuštate i dajete.

HOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko neboHOROSKOP - Očekuje nas mlad Mesec u Ribama 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko neboVenera i Neptun zajedno na nebu mogu biti recept za privlačenje ljubavi, lečenje srca i buđenje emocija.

Ipak, pogrešno je tumačiti ovu Veneru kao slabost, jer ćete sposobnost praštanja prihvatiti kao snagu. Lako ćete se zaljubiti i uroniti u more emocija. Jedina mana je što nećete uspeti da uspostavite granice i što ste skloni da zanemarite sebe i svoje potrebe zarad drugih.

Pokušajte da izbegnete ljude koji bi mogli da iskoriste vašu osetljivost. Nemojte upadati u zamke tuših emocionalnih tereta. Čuvajte se toksičnih osoba i njihove potrebe da crpe negativnu energiju.

Ostanite zaljubljeni, sanjivi i ljubavi žedni, ali ne zanemarite svakodnevne obaveze.

Izvor: Lovesensa

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.