Harmonizacija uticaja planeta

Za svaku planetu postoji način da se njen uticaj umiri ili da se neutrališe. Postoje tehnike koje prepisuje đotiš, odnosno indijska astrologija, a koje nam otkriva Milan Popov.

"Ljudski um, kao i sam univerzum, sadrži semenke mnogih svetova."

Na astrološkim konsultacijama većina je navikla da sedi, sluša o sebi, svojim osobinama, mogućnostima i da nestrpljivo cupka očekujući da će mu astrolog otkriti i pronaći rešenje za sve izazove pred kojima se nalazi. Ili da će se ples planeta u dubokom tamnom kosmosu odigrati baš onako kako žele... Međutim, u konsultaciji sa iskusnim astrologom, to nije ni približno onome što ova drevna nauka može da učini za nas. Milan Popov, astrolog i učitelj transcendentalne meditacije, već 30 godina proučava povezanost planeta sa čitavim našim bićem, tumačeći ono što nam Univerzum i priroda poručuju kroz natalnu kartu kao dijagnostičko sredstvo.

U razgovoru o indijskoj astrologiji, uz poštovanje čovekove slobodne volje, ali sa blagoslovom velikih učitelja, Milan nam je otkrio delotvorne načine da se uticaj određenih planeta pojača ili umanji, odnosno, da se one određenim akcijama harmonizuju, bez obzira na položaj kakav su imale u trenutku našeg rođenja i bez obzira na priču o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti koju one trenutno pričaju.

Kako đotiš predviđa događaje

„Svaka planeta ima svoj način kako može da se smiri i da se neutrališe njen negativan uticaj i postoje tehnike koje prepisuje đotiš, odnosno indijska astrologija. Na prvom mestu, najmoćnije i najsnažnije aktivnosti su jagije i u Indiji ih rade stručnjaci, vedski panditi, učenjaci koji su generacijama obrazovani u toj oblasti da eliminišu negativan uticaj planeta na nečiji život i koji su to učili od svojih predaka. To je najviša indijska kasta bramina i oni su praktično predodređeni da čuvaju to znanje. Deca tokom specijalnih obuka počinju da uče od pete godine svog života, a otac je taj koji obučava dete o izvođenju jagija.

Kada dečak to nauči, okupi se grupa pandita, stručnjaka koji se razumeju u jagije i tada se pali žrtvena vatra, agni i dolazi do čantinga - pevanja različitih mantri, sutri, specijalnih reči koje imaju svoju vibraciju. Dobro je poznato da svaka reč proizvodi određenu vibraciju, a panditi poznaju frekvenciju govora i koja reč povoljno deluje na određenu negativnu planetu. Okupi se oko 200, 300, 1333 pandita i zajedno rade jagije. Što je veći broj - veći je efekat, odnosno, efekat je n2. Što duže traje, a može da traje jedan dan ili mesec dana, jači je efekat.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.