Gospodin nežnog srca: horoskopski profil muškarca Ribe (ASTRO PRIČA)

Upoznajte gospodina Ribu, gospodina za koga sigurno možemo da kažemo da je veliki emotivac...

Muškarac Riba je neko ko zna da zaradi novac, ali je i neko ko zna jako brzo da ga potroši. Može da bude sklon ulasku u investicije koje obećavaju laku zaradu i da pogreši. U dubini sebe je jako dobra i emotivna osoba i veruje mnogima. Za prijatelja neretko bira osobe koje su na neki način odbačene, ili iste imaju baš malo prijatelja. Uživaju u tome da druge ljude učine srećnim.

Više im to prija, nego da učine nešto za sebe same kako bi bili ispunjeni. U ljubavi je neko ko voli jake žene i žene sa stavom. Potrebno je da ista drži do sebe i da ima svoje ja. Na taj način neće biti ljubomoran i pokazaće emociju na pravi način.

Svoju maksimalnu emociju pokazuje u braku i to pre svega ka deci koju ima. Deca su nešto šta im najviše znači i sve će učiniti da mu ista budu maksimalno srećna i da imaju sve ono šta požele. U porodici su često neshvaćeni i retko uspevaju da iskažu prave kvalitete.

Astro priče: 9 razloga zašto nije uvek lako sa Ribama...

Roditelji ih obično smatraju da nisu zreli u potrebnoj meri. To može dovesti do svađa sa roditeljima, ali se brzo i odljute pod uslovom da se druga strana aktivira. Ako to nije slučaj onda mogu dosta dugo ćutati. Nisu skloni žustrim raspravama, već jednostavno kažu nešto malo šta imaju i ućute. Što se tiče zdravlja znaju da budu često tužni. Treba da vode računa o želucu, kao i o štitnoj žlezdi.

astro_prica_horoskopski_profil_muske_ribe_1

Izvor: Astrousluge

Astrolog: Nenad Vidojević

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.