Godišnji horoskop zdravlja i sreće za 2017. godinu: astrološki ključ sreće za vaš horoskopski znak

Umerenost za Ovna, varijacije u energiji za Jarca... evo šta zvezde predviđaju na polju zdravlja za vaš horoskopski znak!

OVAN

Zdravlje

Ako ne budete živeli u sadašnjem trenutku i išli korak po korak, jako ćete se iscrpljivati. Tokom dana više ćete se umarati, ali zato ćete noću dobro spavati. Pobrinite se da se dobro protegnete i zagrejete pre vežbanja kako bi izbegli upalu mišića ili povrede. Puno uzbuđenja čeka vas u novoj 2017. godini, ali ne zaboravite da u svemu morate biti umereni.

Sreća

2017. godina će biti uzbudljiva i puna promena. Uprkos tome, uspećete da balansirate i držite stvari pod kontrolom. Ljubavni život će vam doneti puno sreće, ali pripazite na novac. Nemojte se bojati da isprobavate nove stvari i uvek odvojite vremena za prijatelje. Živite dan za danom.

BIK

Zdravlje

Zdrava ishrana će biti od presudne važnosti za vaše dobro zdravlje u 2017. godini. Ako se hranite zdravo, tada ćete biti puni energije i spremni za obavljanje bilo kog zadatka. Ako se slabo hranite, tada nećete imati dovoljno energije i osećaćete umor tokom dana što može dovesti do razvoja bolesti. Kako se kraj 2017. godine bude približavao, mogli bi sve više osećati umor.

Sreća

Imaćete više energije što će vam pomoći kroz sve promene koje su pred vama. Najbolje što možete je da se prepustite i pustite da se stvari odvijaju na svoj način.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.