Godišnji horoskop za Bika u 2016. godini: gde vas čeka sreća a gde izazovi

Naročita vitalnost Bikove prati u prvoj polovini godine!

Za vas će ova godina biti jedna od povoljnih godina, posebno do kraja avgusta dok Jupiter boravi u Devici. Zastoji i dileme koje su se povremeno javljale u prethodnoj godini, će sada potpuno izostati. Sreća u 2016. godini očekuje kroz posao, ili poboljšanje zdravlja. Na poslovnom planu šanse da dođe do zaposlenja, novog posla predstoje vam od 1. oktobra kada će mlad Mesec biti u vašoj kući posla, kao i Jupiter.

Nekima, koji imaju pri kraju Bika podznak, sreća će u prvoj polovini godine dolaziti kroz ljubav, ili preko dece, ili kroz različita zadovoljstva, na primer, hobi. Povoljni tranziti Venere, koja ove godine neće biti retrogradna doneće vam više ljubavi, zadovoljstva, uživanja u raznim periodima godine, a posebno u maju, kada bude u vašem znaku, u Biku.

Zdravi partnerski odnosi: 9 stvari kojih ne treba da se odreknemo kad smo u vezi...

Osobama rođenim u maju će ova godina doneti srećne promene, ali i priliku da ostvare neke veće težnje, da u nekoj oblasti dožive veće pozitivne preokrete i transformacije, a znatno poboljšanje predstoji onima koji su rođeni između 5. i 9. maja. Vama će Pluton u Jarcu praviti trigon sa natalnim Suncem i doneti poboljšanje kojem ste dugo težili. Tako da 2016. godina za vas može da bude jedna od boljih, a možda i najbolja godina.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.