Godišnji horoskop za 2017. godinu: šta vaš horoskopski znak očekuje u ljubavi, poslu i zdravlju (ASTRO OBJAŠNJENJA)

Šta su nam zvezde pripremile u 2017. godini! Velika iznenađenja, to je sigurno...

Godišnji horoskop za 2017. godinu će vam pomoći da steknete uvid u finansijske prilike u predstojećoj 2017. ali i šanse za nove romanse ili velike ljubavi.

Takođe, horoskop nam može pomoći da predvidimo i prilike koje mogu da budu od ključnog značaja za naše opšte i mentalno zdravlje, ali i da pošalju upozorenja kojih treba da budemo svesni. Pročitajte mali godišnji horoskop za 2017. godinu.

Ovan

2017. bi mogla da bude godina velikih promena na poslovnom i ličnom planu. Položaj planeta nagoveštava period velike samokontrole na polju ljubavi. Osećaćete se sigurnije nego obično, ali ipak ne dozvolite svojoj impulsivnoj prirodi da vas obuzme kada dođe trenutak za velike ili važne oodluke.

Mislite na svoje dobro, ali nemojte zapostavljati prijatelje i rodbinu koji su puni razumevanja i podrške u svakom smislu.Na poslovnom planu trebate biti odlučni, mudri i strpljivi jer, 2017. godina donosi nekoliko prilika koje bi trebalo iskoristiti na pravi način.

Mlađe predstavnike ovog znaka očekuje godina plodonosnog naučnog ili umetničkog rada, a osobe u zrelim godinama zvezde upozoravaju na povišenu sklonost nostalgiji ili melanholiji. Očekuju vas izuzetne šanse za uspon u karijeri, ali uz uslov da posvetite dovoljno volje i energije za timski rad u svakom smislu ili ako obavljate poslove od opšteg ili društvenog značaja.

Na polju finansija čekaju vas razni izazovi i generalno povoljan period, ali nikako nemojte donostiti velike odluke pre nego što detaljno sagledate sve nerazrešene račune iz prošlosti. Najveću šansu za dobit možete otkriti u racionalizaciji troškova, posebno kada shvatite koliko novca trošite na trivijalne stvari.

Snagu da odagnate sećaj usamljenosti potražite u bliskim ljudima koji će uvek imati razumevanja za vaša osećanja. Moguća je nova i zanimljiva veza sa nekim od vatrenih znakova, pa budite posebno oprezni u ljubavi sa osobama rođenim u vašem znaku. Dva Ovna mogu veoma lako i brzo da sagore u ljubavi. Mogući su problemi sa kolenima ili kičmom, pa vam u svakom smislu savetujemo više fizičke aktivnosti i boravka u prirodi.

3 tipa braka prema orijentalnoj astrologiji: kako da hranom učvrstite brak (Ki 9 zvezda + KIGAKU)...

Bik

Mali godišnji horoskop za 2017. godinu predviđa priliv veće količine energije tokom 2017. godine koju bi najmudrije bilo usmeriti na frontove koji se tiču vašeg opšteg usavršavanja i emotivnog uzdizanja.

Ipak, stoji upozorenje da ovu energiju ne smete razbacivati ili uludo trošiti na ljude ili poslove koji vas direktno ne dotiču. Lepo je pomoći drugima, ali nikako nemojte raditi ništa na svoju štetu. Zreli, dobri i svesni ljudi u vašem okruženju vam ovo nikada neće uzeti za zlo.

Mnogi Bikovi razmišljaju o pokrteanju privatnog biznisa, ali imajte na umu da je 2017. godina pravi trenutak da impresionirate saradnike ili predpostavljene svojim praktičnim rešenjima i predanim radom. Očekuje Vas godina prepuna izazova i lepih prilika za one koji su zaista spremni na izuzetno i kreativno zalaganje na polju karijere.

Nemojte zanemariti mogućnost napretka na trenutnom radnom mestu, jer iako vam se može učiniti da niko ne primećuje ono što vi radite, u realnosti stvari mogu izgledati malo drugačije.

Ukoliko priželjkujete sreću i napredak u ljubavi, u 2017. imaćete dovoljno prilika za neke veoma interesantne preokrete. 2017. godina je godina sreće u ljubavi za većinu Bikova, a srećne pripadnice nežnijeg pola mogu očekivati proširenje porodice ili veliki pozitivni pomaci za one bikove koji su u dugim vezama.

Ipak savetujemo oprez u ljubavi sa vašim idealnim partnerima - Jarčevima, a mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da radije negujete dobre poslovne nego emotivne odnose, uprkos međusobnoj privlačnosti koja može da vam donese samo glavobolje.

Po pitanju zdravlja mnogo toga će zavisiti upravo od ishrane i, budite spremni na drastične promene u odnosu na prethodne periode. Ipak, ako ste od osoba koje inače manje jedu ili ne poklanjaju dovoljno pažnje ishrani, možete očekivati velik pad energije u opštem smislu i savetujemo Vam da se okrenete hrani bogatoj vlaknima, mineralima i proteinima. Generalno, u dobroj ste kondiciji i nemojte zanemarivati fizičke aktivnosti.

Blizanci

VI ste pod uticajem Merkura, koji vas čini pragmatičnom, ali često i nervoznom osobom, pa vam savetujemo strpljenje, planiranje i trezvenost prilikom donošenja važnih i korenitih promena u 2017. godini.

Obzirom da je 2017. godina finansija, savetujemo vam da sa posebnom pažnjom postupate na finansijskom planu, jer, iako vas čeka povoljna godina, ne smete zanemariti mogućnost povremenih uspona i padova, posebno ako imate sklonost da brzate i ulažete u rizične poslove zarad veće dobiti. Ako ste pak jedan od izuzetaka i spadate u odgovorne i ozbiljne Blizance smeška vam se prrilika za veliki uspeh, i zavidno povećanje prihoda.

Ogroman kreativni potencijal koji ćete pronaći u sebi koji će vam prilično goditi, posebno nakon teške i nepovoljne godine kakva je bila prethodna. Postoji mogućnost da najveći deo zarade ostvarite kroz saradnju sa strancima. U ljubavi ste vrlo dosledni, ali se sve do sredine leta možete te se osećati zanemarenim, ili možda s pravom posumnjati u partnerovu vernost.

Ipak, najveću energiju imaju upravo vaši postupci, pa vam mali godišnji horoskop za 2017. savetuje da duboko u sebi potražite snagu i oživite stare strasti i podsetite partnera na osećanja koja su vas i spojila.

Logično, što se više budete bavili sobom u najstojanju da postanete bolja osoba za sebe, promene koje će neminovno uslediti učiniće vas boljom osobom i za ostale. Nikada nemojte zaboraviti ni činjenicu da svi mi krojači sopstvene sudbine i ništa ne prepuštatajte slučaju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.