Godišnji horoskop za 2017. godinu: detaljne astrološke prognoze za ljubav, posao i zdravlje za sve znakove Zodijaka

Već na startu 2017. godine, Bikovi bi mogli doživeti romansu kao sa filmskog platna, a Device čeka finansijski stabilan period!

OVAN

Ljubav

Prethodnu godinu su svi Ovnovi mahom posvetili poslu, jer je tranzitni Jupiter boravio u znaku Device, no ova godina je stovrena za ljubav.

Kako je već pomenuti Jupiter prešao u znak Vage i pravi opoziciju sa Uranom, koji je duže vreme u znaku Ovna, u 2017. godini će Ovnovi morati redefinisati neke stvari na polju partnerskih odnosa. Jupiter širi mogućnosti, kada je emotivni život u pitanju, pa će slobodni Ovnovi upoznati nekog novog, a oni zauzeti bi mogli dobiti „poklon" od Univerzuma, u vidu nove, zanimljive osobe u njihovom okruženju, koja će staviti na probu njihov trenutni partnerski odnos. U tom trenutku će se zauzeti Ovnovi morati zapitati da li je ono što trenutno imaju na emotivnom polju sasvim zadovoljavajuće ili bi ipak trebalo da krenu dalje?

Posao

Kao što je već rečeno, prošlu godinu je na poslovnom planu obeležio Jupiter u Devici, pa je fokus tokom cele godine bio stavljen na rad, rad i samo rad. U ovoj godini treba da uživate u plodovima tog prethodnog rada, odnosno da malo usporite tempo. Naravno, to ne znači da treba da zaustavite svoje poslovne aktivnosti, ova godina bi mogla biti jako korisna za potpisivanje novih ugovora i bilo koju vrstu partnerskih poslova.

Zdravlje

Tokom jeseni i zime obratite pažnju na moguće upale urogenitalnog sistema. Utopljavajte se i pijte mnogo tečnosti tokom cele godine.

BIK

Ljubav

Znam da će gotovo svi Bikovi reći da je njihov emotivni segment života jedna velika pozorišna predstava, žanr drama, ali istina je ipak nešto drugačija. Bik, kao fiksan znak, uvek teži emotivnoj stabilnosti i sporo se pokreće kad je emotivni život u pitanju, tj. Bikovima je jako teško da naprave prvi korak.

Međutim, već na startu 2017. godine, Bikovi bi mogli doživeti romansu kao sa filmskog platna. Bilo da su slobodni ili zauzeti, započeće vezu sa pomalo misterioznom i rezervisanom osobom, te će ta romansa definitivno imati neke elemente tajnog odnosa.

Da li je vreme da kažete zbogom: 4 situacije u kojima raskid sa prošlošću označava nov početak...

Ta veza će biti daleko od idealne, ali Bikovi će jednostavno odlučiti da to zanemare i posmatraće život kroz ružičaste naočare. Pravu prirodu tog odnosa će shvatiti tek na jesen 2017. godine i tada će odlučiti kuda dalje.

Posao

Bikovi vole materijalnu sigurnost, pa kod njih posao nikada ne pati previše. Prvi meseci 2017. godine mogu doneti probleme sa platnim prometom, koji će vas prisliti na štednju, a štednja je noćna mora svakog Bika!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.