Godišnji horoskop - Vodolija: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Meseci ljubavnih uspeha čekaju vas u 2017. drage #Vodolije, a pogledajte šta su vam još zvezda zapisale za ovu turbulentnu godinu...

JANUAR

Rekao bih da je pred vama veoma lepa godina, ali i veoma lep mesec. Tokom januara će vam bukvalno sve polaziti za rukom, da biste nakon Božićnih praznika bili nagrađeni za uspeh koji ste postigli tokom prošle jeseni. Novčani dobitak očekujte oko 23, koji će moguće stići iz tri izvora: sudskim rešenjem, vezanim za polje javnosti, ili preko partnera.

Sudbinski horoskop ljubavi za 2017. godinu: ASTRO prognoze za zaljubljenost i strast za vaš zodijački znak

Polje ljubavi će obeležiti neko iz znaka Vage i očekujte potpuno iznenadan susret na potpuno neobičnom mestu i sa potpuno neobičnom osobom. I oni koji su sami i oni koji nisu mogu da očekuju identičnu situaciju, ali svakako i jedni i drugi biće prijatno iznenađeni. Neko od vaših prijatelja bi vam mogao postati i nešto više.

Zdravstveno su mogući bolovi u donjem delu leđa i nogama.

FEBRUAR

Ovog meseca biste morali da budete malo energičniji, jer ćete jedino tako uspeti da ostvarite uspeh. Bitno je da budete samostalni u svemu i da sopstvenim snagama krenete u poslovne bitke, jer nećete imati podršku ni okruženja, ni saradnika. Mesec će vam doneti pozitivne rezultate i dobitke, ali ćete morati da radite troduplo više nego obično.

Imaćete priliku da ovog meseca i raščistite mnoge odnose, ali i da u periodu od 9. do 14. iskoristite šansu koja će vam se ukazati. Morate pokazati lukavstvo i pustiti da drugi rade za vas, odnosno, sačekajte da situaciju raščiste drugi, a vi da iz tog sukoba izvučete korist.

U ljubavi su mogući sukobi, zbog vašeg prevelikog potraživanja i pritiska koji vršite na partnera. Ovog meseca će biti izuzetno teško ispuniti vaša očekivanja, a to za posledicu ima svađu i razdvajanje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.