Godišnji horoskop - Vaga: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Procvat ljubavi čeka vas tek u junu, drage #Vage, a evo čega sve morate da se čuvate - naročito u februaru, martu i septembru 2017. godine...

JANUAR

U novu godinu ulazite veoma ambiciozno i već u prvoj polovini januara mnoge Vage će menjati posao ili će doživeti promene statusa. Vagama treće dekade na momente neće biti lako i promene bi mogle da imaju prizvuk prisilnog, ali svakako će biti povoljne. Nikako se ne suprotstavljajte promenama, jer ih svakako nećete izbeći. Velika verovatnoća da rešite pitanja vezana za nekretnine ili stan. Finansijska situacija tokom januara će biti povoljna sa mogućim dobicima u periodu oko polovine meseca.

Partnerski odnosi će doživeti velike preokrete, sa naglaskom da će mnogi jednu vezu prekinuti da bi započeli drugu. Oni pripadnici znaka Vage koji su sami mogu doživeti fatalan susret oko 11. januar.

Tajna privlačnost vašeg horoskopskog znaka: saznajte kojom osobinom osvajate srca...

Zdravstveno, naglašeno vodite računa u saobraćaju, moguće su povrede glave.

FEBRUAR

Mesec februar će biti prepun akcije, ali do 13. sa naglaskom na 6. i 7. savetujem maksimalan oprez. Imaćete dosta ponuda i puno boraviti na putu, pa morate biti maksimalno oprezni, jer su moguće nevolje u saobraćaju, sa zakonom i postoji mogućnost da vas neko prevari ili pokrade. Pazite šta potpisujete i kakve ugovore pravite. Sve što radite proverite više puta.

Nakon 13. situacija postaje mnogo povoljnija i očekujte da ćete u tom periodu rešiti jedan vrlo važan problem verovatno vezan za zakonodavstvo. Krajem meseca moguć je put.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.