Godišnji horoskop - Strelac: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

2017. će za vas, dragi #Strelčevi, predstavljati godinu uspeha i ljubavi - pogledajte vaš horoskop, mesec po mesec!

JANUAR

Tokom ovog meseca Strelčevi će sami sebe najviše pritiskati. Tema broj jedan biće cepidlačenje i isterivanje neke samo njima znane pravde. Imaće osećaj da njihov opstanak zavisi isključivo od toga kako se drugi odnose prema njima i da li su dovoljno fer, a sami će biti previše sebični i napadni. Savet Strelčevima je da tokom ovog meseca probaju da odrastu i pokušaju da čuju i da prate one koji su pored njih.

Astrolozi savetuju da uradite bar jednu od ovih 7 stvari 12. januara: kako da pojačate svoju žensku i majčinsku stranu dok je pun Mesec u Raku

U ljubavi, ako ne uključe mozak, rizikuju, pogotovo tokom prve polovine meseca, da ulete u vezu sa neodgovarajućom osobom, što ih može odvesti u brak kojim neće biti zadovoljni. Kad se probude i shvate pored koga su se probudili, biće kasno.

Zdravstveno je jedino gojaznost moguć problem.

FEBRUAR

Strelčevi će tokom februara napokon uspeti da pronađu sebe. Ali osnovna mana je što oni traže sopstvenu vrednost kroz druge i mogu da se osećaju dobro jedino ako ih drugi uvažavaju. Mislim da će dostići taj nivo napokon, jer ovo je izuzetno dobar mesec, ali sa druge strane zbog takvog stava bi mogli da postanu naporni i opterećujući za okolinu.

Savet - izbegavajte da širom zatvorenih očiju idete glavom kroz zidove, jer takvo slepilo vas može odvesti direktno u gubitak.

Što se ljubavi tiče vaša želja da se stopite sa energijom neke druge osobe mogla bi da vam se ostvari polovinom meseca. Trajno vezivanje sa nekim na koga ćete moći u potpunosti da se oslonite i sa osobom koja će u potpunosti zadovoljiti vaše emocionalne, a bogami i materijalne potrebe. Ono šta ste tražili, to ćete i dobiti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.