Godišnji horoskop sreće za 2016. godinu: evo gde Fortuna očekuje vaš horoskopski znak

Ovo je godina sreće i blagostanja za Vage, Bikove i Rakove. Ali sreća neće zaobići još neke horosopske znakove. Evo i koje...

Ovan

Dragi Ovnovi, i vi koji imate podznak u ovom vatrenom znaku, u 2016. godini vas očekuju dva značajna perioda: jedan, kada ćete moći da svoju sreću gradite u poslu do septembra, dok je Jupiter u Devici. Nakon toga, kada Jupiter uđe u Vagu, vaš izvor sreće dolazi preko drugih, kroz brak, udruživanje, saradnju, javnost, sudske procese, politiku ili preko različitih partnera, kako bračnog tako i poslovnog.

Ovo će nekim osobama sa podznakom u Ovnu doneti priliku da ukoliko su same uđu u brak. Povoljan period ili upoznavanje budućeg bračnog partnera, za početak nove veze ili braka je od 1. oktobra, kada je mlad Mesec u Vagi, te u narednih 6 dana, kada je Venera u Škorpiji u trigonu sa Neptunom u Ribama, donoseći mogućnost da ako verujete u ljubav i doživite ljubav, da se zaljubite, ili postoji čežnja za ljubavlju.

S druge strane, 4, 5. i 10. oktobra se ovaj položaj nalazi u sekstilu sa Plutonom, podstičući ljubavne želje i strasti. Tih dana je i Mars u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom i vi ćete biti spremni da se suočite, ili sukobite sa svim preprekama, ali i skloni da preterujete u svojim postupcima. Nemojte da užurbano reagujete, jer biste mogli negde da pogrešite. Važno je da uložite rad, trud i istrajnost u ostvarenju svojih ciljeva, jer ćete tako biti u stanju da ih tada i ostvarite. Jupiter u Vagi će vam tokom jeseni pomoći da nosite veći sklad, da poboljšate svoje odnose, a ako ste bili u svađi, moći ćete i da se pomirite. Biće više iskrenosti, sloge i mira u partnerskim odnosima.

Vaš vladar Mars će vam u periodu od 3. januara do 19. februara dok je u Škorpiji, doneti borbu u kojoj možete da pridobijete podršku od drugih na finansijskom planu, rešite pitanje kredita, neke donacije, ili poreza. Nekima će doneti pojačane strasti i mogućnost da svoju energiju ispoljavaju kroz naglašeni seksualni život. Nakon toga, Ovnove očekuje zastoj u nekim aktivnostima i smanjena energija u aprilu, posebno u periodu od 17. aprila do 29. juna kada će vaš vladar Mars biti retrogradan, najpre u Strelcu, zatim u Škorpiji. U Strelcu može nepovoljno delovati na putovanja u inostranstvo, poslove sa strancima, ili u studiranju. Od 26. maja biće opet u Škorpiji, retrogradan do pred kraj juna.

Astro prognoza u periodu Jarca: kome početak zime donosi radost i ljubav...

Od 29. juna, vaš vladalac Mars kreće kreće direktno, da bi vas u julu opet podstakao da se aktivno zalažete za svoje ciljeve, te da budete dinamični ili ambiciozni od kraja septembra i tokom oktobra, boreći se za ostvarenje svojih ambicija ili životnih težnji dok bude bio u Jarcu. Mnogi od vas će kroz rad, veliku upornost, istrajnost i čvrstoću tokom oktobra napredovati na profesionalnom planu i izgraditi karijeru.

Od 4. novembra Mars ulazi u Vodoliju i tu će vas podstaći ka timskom radu, borbi za reforme, ili novim aktivnostima, koje mogu biti usmerene na budućnost. Krajem novembra i početkom decembra vaš vladalac se nalazi u trigonu sa Jupiterom u Vagi, što donosi uspeh u timskom radu, ili grupnim aktivnostima, kao i u saradnji sa drugima. Povoljni su i dani oko 5, 6, 7. i 12. decembra kada je u sekstilu sa Uranom u Ovnu dobar za reforme, nove poduhvate ili izazove.

Uran će biti i dalje u vašem znaku donoseći iznenadne i brze promene, više uzbuđenja ili stres, u prvoj polovini 2016. godine. Budite spremni za njih, kako biste se brzo prilagodili i kako bi one bile podsticajne za vas. Težnja ka slobodi će biti sada nešto manje izražena, posebno što će vam sreća dolaziti kroz saradnju, udruživanje i partnerstvo. Međutim, to vam neće lako pasti u decembru, kada ćete imati veću potrebu za nezavisnošću. Ipak, zapamtite, udruživanjem i saradnjom ove godine imaćete više podrške od drugih, mnogo sreće, ali i novca i uspeha.

Ukoliko je Ovan vaš sunčani znak, mogućnost da prihvatite nove odgovornosti i napredujete predstoji osobama koje su rođene krajem marta i to u prvoj polovini aprila u 2016. godine, kada će Saturn u Strelcu biti u trigonu sa vašim Suncem. Aprilski Ovnovi rođeni između 6. i 12. aprila biće pod uticajem Urana, koji će im doneti promene, novine, više uzbuđenja, neočekivanih promena, koje je dobro da prihvate, jer se protiv njih ne može. Ovo je vreme reforme za vas. Budite hrabri, kao što jeste i svi izazovi koje život donosi su sada prilika da vaše vrline dođu do izražaja.

Ono što je važno za vas koji ste rođeni u periodu oko 4. aprila do 8. aprila je da ograničenja, pritisak, ili kontrolu od strane drugih koji vam donosi Pluton iz Jarca u kvadratu sa vašim Suncem što spremnije dočekate. Važno je da nešto završite ili nešto pustite da bi ste mogli da prihvatite novo, kada se staro završi. Ono što ne možete da promenite, da kontrolišite, najbolje ćete podneti ako mu se ne odupirete, jer vas to može samo iscrpeti. Zapamtite, vi možete puno sami, ali ove godine, od kraja avgusta drugi su tu vam olakšaju i da vam donesu sreću, te je važna saradnja sa drugima.

Bik

Za vas će ova godina biti jedna od povoljnih godina, posebno do kraja avgusta dok Jupiter boravi u Devici. Zastoji i dileme koje su se povremeno javljale u prethodnoj godini, će sada potpuno izostati. Sreća u 2016. godini očekuje kroz posao, ili poboljšanje zdravlja. Na poslovnom planu šanse da dođe do zaposlenja, novog posla predstoje vam od 1. oktobra kada će Mlad Mesec biti u vašoj kući posla, kao i Jupiter.

Nekima, koji imaju pri kraju Bika podznak, sreća će u prvoj polovini godine dolaziti kroz ljubav, ili preko dece, ili kroz različita zadovoljstva, na primer, hobi. Povoljni tranziti Venere, koja ove godine neće biti retrogradna doneće vam više ljubavi, zadovoljstva, uživanja u raznim periodima godine, a posebno u maju, kada bude u vašem znaku, u Biku.

Osobama rođenim u maju će ova godina doneti srećne promene, ali i priliku da ostvare neke veće težnje, da u nekoj oblasti dožive veće pozitivne preokrete i transformacije, a znatno poboljšanje predstoji onima koji su rođeni između 5. i 9. maja. Vama će Pluton u Jarcu praviti trigon sa natalnim Suncem i doneti poboljšanje kojem ste dugo težili. Tako da 2016. godina za vas može da bude jedna od boljih, a možda i najbolja godina.

Na poslovnom planu osoba sa podznakom u Biku, od kraja avgusta će biti važna i saradnja. Dobro je ukoliko radite u nekoj stranoj firmi, ili u inostranstvu, ali i ako se bavite umetnošću, advokaturom, ili poslom koji je vezan za saradnju sa drugima, jer ćete moći da napredujete na poslu, ili da poboljšate odnose sa kolegama, sto će vam doneti više zadovoljstva u radu. To će povoljno uticati na zaradu. Ukoliko imate zdravstvene probleme ove godine bićete u mogućnosti da poboljšate svoje zdravlje, a time je za vas put do sreće mnogo veći.

Blizanci

Dragi Blizanci, 2016. je godina kada ćete vi koji imate podznak u Blizancima, imati više sreće u ljubavi, preko dece, ili kroz kreativan rad. Ako ste u braku, povećanu obaveze ili poteškoće su moguće. Partner je taj koji ima problem, koji nepovoljno deluju i na vas. Ovo je vreme kada je važno da odlučite šta želite, da li ste u stanju i spremni da se suočite sa problemima u braku, da sa partnerom razgovarate i donesete zajedničku odluku šta ćete dalje. Olakšanje donosi Jupiter, koji će u drugoj polovini godine biti u Vagi, od 9. septembra.

To će vas ove godine učiniti srećnom osobom u ljubavi, ili u odnosu sa decom, ili kroz zabavu ili neki hobi. Takođe, promene mogu kod vas da uslede preko uticaja Urana u 11. kući, koji može da vam donese nova prijateljstva, novine kroz timski rad ili u nekoj grupi, ili u nekom novom projektu koje budete započeli. Severni Mesečev čvor će vam ove godine doneti neka dobra dešavanja u domu ili porodici.

Neki od vas mogu ove godine postati roditelji. Jupiter u vašoj kući dece olakšaće trudnoću ženama sa podznakom u Blizancima.Ako vam je sunčani znak u Blizancima i rođeni ste krajem maja jedna od najpovoljnijih perioda u životu predstoji vam u septembru 2016. godine. Tada može doći do poboljšanja u vašem životu i velike sreće koju niste skoro osetili u tom intenzitetu. Ako ste rođeni u prvim danima juna, potrebno je da prihvatite određena ograničenja, ili prepreke, kao nešto što je neminovnost. Saturn vas može usporiti, doneti zastoj postaviti neke granice.

Vreme je da usporite, da smanjite tempo ili obratite pažnju na svoje zdravlje. Vi volite da učite, informišete se, komunicirate i to vam pomaže da dođete do promena u svom životu. Međutim u periodu kada je Merkur retrogradan pokušajte da izbegnete promene, putovanja, kao i neke značajne dogovore, nova poznanstava, ili kupovinu. Ovakav period vas očekuje od 5. do 28. januara, kao i od 28.aprila do 22. maja, kao i 19. decembra 2016., do kraja godine.

Ove godine priliku da menjaju svoj život, da krenu sa nekim većim pozitivnim novinama imaće oni koji su rođeni od 7. do 13. juna.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.