Godišnji horoskop - Škorpija: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Vaše Uvaženo Tajanstvo, #Škorpije - vaš horoskop, mesec po mesec!

JANUAR

Zahvaljujući poslu kojim se bavite, doživećete lepe stvari i uspone tokom celog januara. Period polovine meseca biće posebno povoljan za sve vrste dobitaka i napredovanja, kao i za rešavanja mnogih zaostalih poslovnih problema, sa naglaskom od 11. do 19. Finansije će biti stabilne sa tendencijom porasta primanja. Očekuje vas i uspešno putovanje. Tokom druge polovine januara imaćete i jedan adminstrativni uspeh, ali i nešto vezano za obrazovanje.

Tajna privlačnost vašeg horoskopskog znaka: saznajte kojom osobinom osvajate srca...

Na polju ljubavi će početi poprilično važna dešavanja i mislim da će vam to pričinjavati posebno zadovoljstvo. Moguće su veze i brakovi polovinom meseca, ali i lepa dešavanja vezana za pitanja potomstva. Ulazite u period velikih i lepih dešavanja na polju ljubavi i očekujte da budete zadovoljni.

Polje zdravlja je stabilno, sa blažim problemima sa stopalima.

FEBRUAR

U februar, nošeni energijom iz prošlog meseca, ulazite sa velikim optimizmom, ali morate biti oprezni da vas preveliki optimizam ne ponese u gubitak i u razočaranje. Poslovno, ipak očekujte da ćete realizovati mnoge zaostale poslove, a mnoge Škorpije će se vratiti na stara radna mesta ili će doživeti krajem meseca izvesno unapređenje. Finansije će biti snažne, ali očekujte i poveće troškove oko polovine meseca. Najverovatnije neke kazne zbog prekršaja. Izmirićete ili naplatiti dugove.

Na polju ljubavi će februar biti poprilično uspešan i očekujte stvarnu sreću. Usamljeni će upoznati Ovna ili Ribu, mnogi će obnoviti veze, a mnogi će probati da sede na dve stolice. Iskoristite povoljan mesec za pomirenja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.