Godišnji horoskop - Ribe: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Drage #Ribe, astrolozi vam predviđaju radnu godinu, a osim uspona i padova na poslovnom planu - pogledajte šta vam još piše u zvezdama...

JANUAR

Pred vama je jedna zanimljiva godina. Vrlo uspešna. Već tokom januara očekujte poslovni uspeh, odnosno početke privatnog poslovanja u vašem bliskom okruženju. Neko od bliskih rođaka odigraće ključnu ulogu u pokretanju privatnog biznisa, ali i po pitanju nekretnina.

Malo veće probleme ili promene mogu da očekuju Ribe treće dekade. Finansijska situacija će se popraviti, a dobici sleduju celog meseca.

Kako da pogodite nečiji horoskopski znak: 10 signala koji otkrivaju u kom ASTRO znaku je rođena neka osoba

Polje ljubavi biće veoma zanimljivo, jer će se mnoge Ribe naći u strasnom ljubavnom trouglu. U igri su tri znaka, Bik, Riba i Ovan. Ribama treće dekade sleduju raskidi ili razdvajanja, zato budite oprezni.

Zdravlje - donji delovi nogu.

FEBRUAR

Od 6. do 20. postoji naznaka za dobro poslovanje i za ostvarivanje dobitaka, kao i sklapanja dobrih ugovora, ali od 21. postajete veoma razdražljivi i možda ne bi bilo loše da se tada malo povučete i da napravite pauzu.

Raspoloženje vam je takvo da vas može savladati potrošačka groznica i postoji rizik da potrošite puno, pa novac, koga će verujem biti, gledajte da pretvorite u nešto trajnije vrednosti ili da kupite nešto što će vam koristiti. Bilo kako bilo, na posao i obaveze zaboravite od 21. i prepustite se odmoru i uživanju.

I za ljubav je ovo srećan mesec i bićete veoma zadovoljni, posebno oni koji žele ili se spremaju da postanu roditelji. Mnoge Ribe će baš ovaj mesec iskoristiti i za put pred matičara.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.