Godišnji horoskop - Ovan: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Dragi Ovnovi, otkrivamo šta vas očekuje svakog meseca u 2017. godini! Evo kakvu sudbinu vam predviđaju astrolozi od januara do decembra...

JANUAR

Tokom januara naglasak će biti na finansijama koje bi se mogle popraviti. Savet je da se ovog meseca ne držite pasivno, jer ćete tako mnogo više postići. Očekujte pozitivna rešavanja vezana za imovinu. Druga polovina meseca vam donosi stabilizaciju odnosa na poslu i moguće zaposlenje ako ste bez posla. Ulazite u period kada ćete sebi moći priuštiti razna zadovoljstva u smislu kupovine.

Vaša emotivna situacija će biti veoma promenljiva. Pokazaćete u prvoj polovini meseca naglašenu sklonost da rizikujete i da se upuštate u avanture, bili u vezi ili ne. Ako ste u vezi, moraćete biti izuzetno oprezni, jer će ljubomora biti naglašena. Veze koje budu nastajale ovog meseca biće usko povezane sa karijerom i mnoga će poslovna prijateljstva prerasti u nešto više.

Zdravstveno, januar bi mogao biti problematičan za nervni sistem.

Veliki godišnji horoskop za 2017 - Jarac: astrološke prognoze za ljubav, posao i lični razvoj...

FEBRUAR

Vaša kreativnost će ovog meseca doći potpuno do izražaja i očekujte da vam sve polazi za rukom. Period boravka vašeg vladara znaka, Marsa, u vašem znaku, kao i Venere, iskoristite maksimalno. Do kraja meseca evidentan je i značajan finansijski dobitak, kao i poslovni uspeh. Ako planirate nešto novo da unosite u poslovanje, ili da menjate nešto u dosadašnjem statusu a da ne rizikujete da ćete izgubiti, sada je pravi trenutak.

Isto kao i na polju posla, tako će biti i na polju ljubavi. Početkom meseca, ako ste slobodni, moglo bi vam se desiti interesantno putovanje ili kontakt vezan za nekakve odlaske i putovanja. Mnogi će se oprobati u paralelnim vezama, a posebno tokom njegove prve polovine.

Zdravstveno, ovo je mesec bez problema. Bićete u top formi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.