Godišnji horoskop novih perspektiva u 2016. godini: kakve promene donosi vaš zodijački podznak, a kakve vaš znak

Gde vas čeka optimizam u 2016. godini? U kom polju možete da ostvarite najznačajniji napredak i na koji način? Pročitajte!

Saturn u Strelcu i Jupiter u Devici već su prošle, 2015. godine pokrenuli nove trendove razvoja. Svakodnevni život postao je dinamično središte u kojem svako od nas može da učini pozitivnu promenu. Bolja organizacija obaveza i posla, bolja saradnja, nadahnuće prirodom, zdrava ishrana i kultura tela uneli su optimizam u naše živote.

Duhovne potrage i učenje pojačali su unutrašnji osećaj svrhe. U 2016. godinu nastavljamo istim smerovima razvoja. Prilika je to da izbrusimo svoje veštine do savršenstva, da budemo samokritični kako bismo još boljim odabirom iz svojih životnih iskustava izvukli najbolje rezultate. Planeti u 2016. godini naglašavaju promenjivu i prilagodljivu energiju koja ubrzava promene. Spremniji smo na promene, na puštanje i praštanje. Može nam se povremeno činiti da gubimo i ono malo kontrole za koju smo mislili da je imamo u životu.

Prilika je to da se povremeno prepustimo tokovima života. Dopustimo da nas nepredvidivi događaji ponesu u pravcu koji mi sami ne možemo kontrolisati, ali nas može pozitivno iznenaditi.

Pročitajte najpre podznak, pa znak

Nesputanim tokovima života najlakše će se prepustiti Blizanci i Devica, Strelac i Ribe. Oslanjajući se na svoju inteligenciju, intuiciju i često na sreću, 2016. godina može im doneti neočekivane zaokrete, osvežavajuće promene i osećaj životnog uzbuđenja. Otvaranje životnih perspektiva kroz putovanja, duhovne izazove, učenje i susrete s različitim kulturama bodriće do jeseni Bika i Jarca, Raka i Škorpije. Napetost između pravila i želje za slobodom preoblikovaće osećaj svrhe Ovna i Lava, Vage i Vodolije.

Godišnji horoskop sreće za 2016. godinu: evo gde Fortuna očekuje vaš horoskopski znak...

Sredinom septembra Jupiter ulazi u znak Vage, što usmerava naše interese i otvara mogućnosti širenja na novim područjima života.

Pisanje godišnjih astroloških prognoza nikad nije lak zadatak, jer je teško sažeti bogatstvo simbolike i uobličiti ga na opšti način. Zbog astroloških tehnika na kojima se bazira opšti godišnji horoskop, prvo pročitajte znak u kojem se nalazi vaš podznak, pa tek onda znak u kojem se nalazi vaše Sunce. Pokušajte da budete kreativni i povežite dobijene informacije. Tako ćete produbiti razumevanje tema koje će obeležiti vašu godinu.

Ovan

Poslovni izazovi i svakodnevna organizacija posla ne padaju vam teško ako radite ono što volite. Ako još niste napravili potrebne promene u poslu, nemojte oklevati jer vam se otvaraju velike perspektive, mogućnosti putovanja i nastavak ili nadogradnja vašeg postojećeg nivoa obrazovanja. Premda ste vrlo nezavisni, s takvom lakoćom se prilagođavate zahtevima okoline da iznenađujete i sami sebe.

Najveće prepreke koje će probuditi vašu takmičarski narav i borbenost dolaze iz vaše nespremnosti da se priklonite opšteprihvatljivim stavovima. Svoja uverenja zastupate s velikim žarom, pa ćete se ponekad osećati kao crna ovca. Ali istovremeno, ako samo malo popustite, možete svoj nazor obogatiti dubljim razumevanjem stvarnosti.

Od sredine septembra bračni život dolazi u središte pažnje. Spremni ste da dopustitie bračnom ili poslovnom partneru da preuzme vodstvo jer će vam tako ostati više slobodnog vremena za istraživanje ličnih projekata. Ljubav i snaga intimne veze najsnažniji su oslonac i izvor radosti.

Bik

Izuzetno srećno razdoblje u ljubavi nastavlja se i ove godine. Intimna ljubav, ljubav prema deci ili prema stvaralačkom projektu u koji ste uložili čitavo svoje srce učvršćuju vaše samopouzdanje. Cvetaju kreativnost i osećaj da vaš život ima dublje značenje, da iza sebe možete da ostavite neki značajan trag.

Kroz ljubav i partnerske odnose testirate svoj sopstveni identitet, dokazujete se i, ako je potrebno, prilagođavate se. Inače niste skloni promenama pa ćete iznenaditi sami sebe spremnošću da istražujete nove načine ponašanja i komunikacije. Spremni ste na duboke psihološka razmatranja koji vam pomažu da se rešite strahova.

Nemojte oklevati da razgovarate s psihologom ili da na nekoj kreativnoj radionici sami radite na dubljem razumevanju svoje unutrašnjosti. Podrška ste prijateljima koji su se našli u nevolji. Od sredine septembra svoje vreme ćete pažljivije raspoređivati. Želite se više posvetiti sebi, a najbolje je započeti vežbanjem i brigom o ishrani.

Blizanci

Dinamična godina usmerava vašu energiju prema drugima. Poslovne obaveze i odgovornost za porodicu stavljate na prvo mesto. U poslovnom smislu i dalje vam se otvaraju neverovatne i vrlo primamljive prilike, posebno ako se bavite kreativnim poslovima. U odlukama se oslanjate na intuiciju, ali pripazite da ne precenite svoju važnost.

Ovo je godina u kojoj vas vode veliki snovi i vera da ih upravo sada možete ostvariti. Vašem partneru neće uvek biti drago što ste se naglavačke bacili u reku života. Neki nesporazumi u vezi i dalje ostaju nerešeni. Sve obaveze ili trzavice koje se mogu pojaviti u partnerskim odnosima lakše ćete savladati ako ne zanemarite svoj emotivni život.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.