Godišnji horoskop - Jarac: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Mesec ljubavi za pamćenje očekuje vas u 2017. godini, dragi #Jarčevi ali zvezde najavljuju i napetosti u nekim delovima godine...

JANUAR

Godina i sam mesec će biti sa dosta napetosti zbog poslovnih poteškoća i nerešenih sporova, ali nemate razloga za zabrinutost. Polovinom januara ćete verovatno uspeti da se rešite nagomilanih problema. Zvezde će vam biti dosta naklonjene a to znači da ćete dobiti podršku od starih prijatelja, starih partnera ili starijih osoba uopšte. Polje finansija je stabilno, a tokom druge polovine meseca očekujte značajan finansijski dobitak koji će vas oporaviti.

Astro prognoza za oprez: ovaj horoskopski znak čekaju najveća iskušenja tokom zime 2016/2017


Polje ljubavi će obeležiti jedna fanatično uporna Škorpija, koja vas neće ostavljati na miru. Jarčevi rođeni u decembru moraju biti oprezni jer sleduje raskid, dok će januarski Jarčevi uploviti u bračne vode.

Zdravstveno su mogući problemi sa plućima.

FEBRUAR

Ako imate nameru da vam ovo bude uspešan mesec moraćete malo više da mislite o poslu, a manje o sporednim stvarima. Ne okrećite se iza sebe više, jer kraj ovog meseca vam donosi vrlo dug pozitivan period. Brže ćete dolaziti do uspešnih rešenja i mnogi pripadnici znaka će do kraja ovog meseca konačno naći izlaz iz krize. Poslovi će krenuti, a samim tim i finansije, a nezaposleni mogu očekivati zaposlenje, pogotovo ako se radi o većim radnim organizacijama. U izgledu je i putovanje ili poslovanje sa inostranstvom.

Situacija u ljubavi će se stabilizovati, a veliki oslonac i podršku možete očekivati upravo od partnera od 15. Ako je do sada bilo turbulencija, sada se sve smiruje. Slobodne očekuje ulazak u strastvenu, ali kvalitetnu vezu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.