Godišnji horoskop - Devica: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Zlatni april vas čeka ove godine, drage #Device, pripremite se na nemire posle leta!

JANUAR

Tokom celog meseca možete očekivati puno poslovnih kontakata, od kojih će mnogi biti uspešni. Novčani dobici sleduju oko 8. i oko 15, koji će ujedno biti i vaši najbolji dani. Neophodno je, da biste uspeli, da budete i brzi i prilagodljivi. Sposobnost improvizacije će vam biti od velike koristi polovinom meseca.

Godišnji horoskop - Lav: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

Polje ljubavi nije intenzivno ovog meseca i sve će se svoditi na sistem: ima slike nema tona. Osećanje nesigurnosti rešićete ako se otvorite potpuno. Slobodni bi oko 15. mogli ući u romantičnu vezu.

Zdravstveno su mogući problemi sa leđima i kičmom.

FEBRUAR

Mars u znaku Ovna celog meseca će vas terati na akciju, ali ćete imati osećaj da plivate uzvodno. Mars u ovom znaku obično inicira povećanu potrošnju novca, pa je bitno biti oprezan i ne donositi ishitrene odluke. Povećana je i mogućnost da vas neko prevari ili iskoristi vašu neopreznost, pa ne verujte baš svakom. U drugoj polovini meseca, od 16. ćete imati mogućnost da napravite izuzetno dobar poslovni ugovor ili dogovor i realno očekujte veći priliv novca.

Na polju ljubavi bi moglo biti interesantno, posebno ako je u pitanju pomirenje ili obnavljanje veze, ali predstoje i počeci novih veza u drugoj polovini meseca. Pojačana je mogućnost ulazaka i u tajne veze, pa budite oprezni.

Zdravstveno očekujte probleme sa povećanim krvnim pritiskom i probleme sa glavom.

MART

Prva polovina meseca do 16. je period izuzetnih mogućnosti koje morate maksimalno iskoristiti, jer nakon toga ulazite u period nervoze, nemira i mogućih gubitaka poslova ili položaja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.