Godišnji horoskop - Blizanci: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Dragi Blizanci, u 2017. godini očekuje vas turbulentan životni period! Evo šta vam astrolozi predviđaju za ljubav, posao i zdravlje...

JANUAR

Vama neće biti lak početak godine, ali ni laka godina u globalu, bez obzira na povoljan uticaj Jupitera iz znaka Vage dobrim delom godine. Već tokom januara promenićete svoje stavove, ali i odnose prema okruženju, a mnogi će Blizanci doživeti korenite promene. Blizanci, uz podršku Jupitera iz znaka Vage, mogu da očekuju podršku ljudi od autoriteta i dobre partnerske odnose, kao i uspešno rešavanje zakonska pitanja, ali zbog uticaja Saturna iz Strelca mnogi će doživeti velike lomove, padove i teškoće. Polje finansija će biti solidno i mnogi će uspešno rešavati pitanja nekretnina, ali će doživljavati i prilične gubitke, pa se savetuje maksimalan oprez.

Isto važi i za polje ljubavi. Mnoge veze će videti svoj kraj, dok će ostali imati priliku da se upoznaju sa nekim na poslu. Ne znam koliko je adekvatan primer i uteha, ali Novak Đoković, kao Blizanac, oseća upliv Saturna prilično dugo i suočava se sa popriličnim problemima i konstantnom silaznom putanjom, ma koliko ga i uspeh prati i ma koliko se trudio da odoleva.

Zdravstveno će vam biti najugroženiji nervni sistem i patićete od glavobolja i nesanice.

Godišnji horoskop za 2017. godinu: detaljne astrološke prognoze za ljubav, posao i zdravlje za sve znakove Zodijaka...

FEBRUAR

Ako iskoristite dobre prilike, mogli biste lako vaše snove da pretvorite u realnost i da se obezbedite na vreme i na duže staze. Februar je važan mesec za vas. Mesec i Jupiter iz znaka Vage, Merkur iz Vodolije, Venera, Mars i Uran iz Ovna, celog meseca vam ulivaju neverovatno puno pozitivne energije, što bi moglo da vam omogući da stignete vrlo visoko. Očekujte jedan od najboljih meseci ove godine u poslovno-finansijskom smeru. Pred vama je naglašeno uspešan mesec i mnoge Blizance očekuje unapređenje, promena posla nabolje, zaposlenje, dobri kontakti, vesti iz inostranstva i putovanje, kao i pozitivna sudska rešenja. Očekujte i zaradu veću od očekivane.

Polje ljubavi je idealno. Usamljenima je ovo najbolji mesec da reše to pitanje i da na poslu upoznaju osobu svog života.

Zdravlje će biti savršeno.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.