Godišnji horoskop - Bik: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)

Astrolozi otkrivaju sudbinu rođenima u znaku Bika za 2017. godinu! Evo šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja...

JANUAR

Venera, vaš vladar u znaku Riba, uz planete Neptun i Mars, ovog meseca doneće vam mnogo posla, ali i mogućnost mnogima da posao nađu, ili da ga promene. Dobićete povoljnu ponudu ili dobru vest u drugoj polovini meseca i šansu da povoljno rešite izvestan sudski spor od 15. Očekujte dobru zaradu tokom celog meseca, sa većim dobitkom oko 20. Aspekt koji pravi Mars često zna da se tumači kao napet i savet je da pazite šta kome pričate, kako ne biste došli u sukob sa kolegama.

Ljubavna slika je gotovo idealna sa Venerom i Neptunom u Ribama i Merkurom u Jarcu, pa očekujte mnogo romantike, ali i strasti i avantura, bilo da ste sami ili ne. Slobodnima sleduje upoznavanje oko 13. ili krajem meseca, koje bi moglo da potraje.

Zdravstveno je ovo stabilan mesec i jedine smetnje bi mogle biti problemi sa nogama.

Godišnji horoskop - Ovan: astro prognoze od januara do decembra 2017. godine za ljubav, posao i zdravlje (MESEC PO MESEC)...

FEBRUAR

Februar će biti dosta naporan mesec, praćen nervozom i mogućim sukobima, kako na poslu, tako i sa zakonom. Ovog meseca je bolje rešavati stare probleme, nego se upuštati u nove projekte. Poželjno je biti pasivniji, jer su mnogo veće šanse da izgubite, posebno tokom druge polovine meseca, kada su mogući administrativni problemi ili problemi sa dokumentacijom. Takođe, čuvajte se krađe ili pokušaja prevare. Strogo vodite računa šta potpisujete. Finansije vam nisu naklonjene, ali će biti povremenih dobitaka, kada je potrebno da dobijeno ostavljate na stranu.

Polje ljubavi nosi dosta svađe, ali i pomirenja, ili povratka nekih starih ljubavi i obnavljanja prošlosti.

Zdravlje će biti ugroženo i čuvajte se fizičkih povreda, sa naglaskom na rukama.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.