OVAJ ZNAK ZODIJAKA OČEKUJU LJUBAV I OBILJE: Da li će za vas 2021. godina biti smaragdna i srećna

Za ovaj horoskopski znak 2021. godina biće ispunjenje želja, sreće i ljubavi!

Oni su najprogresivniji, najviše okrenuti budućnosti, spremni da već žive u 22. veku! Zato su za njih pokloni velikog benefika Jupitera koji ih očekuju u 2021. godini zaista pravo blago - astrolozi kažu da će to biti Godina smaragda za rođene u znaku Vodolije!

Za početak, da objasnimo - šta je Smaragdna godina? Smatra se da je to ona godina u kojoj će za odabrani, srećni znak svih 12 meseci biti srećni, pa se mogu smatrati pravim kosmičkim kraljevima i kraljicama.

Pročitajte još:

GODIŠNJI HOROSKOP: 2021. godina donosi nešto novo i prelepo - Da li ste spremni?

OVO SU NAJSREĆNIJI HOROSKOPSKI ZNACI U 2021. GODINI: Imaće velike sreće u ljubavi i finansijama

ŽENE U OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA PUNE SU LJUBAVI I DOBROTE: Njihovo srce je zlatno

Za 2020. godinu, tegobnu za sve nas, u ovoj elitnoj situaciji su se našli Jarčevi i, premda je i među njima sigurno bilo mnogih koji su patili, ipak astrolozi kažu da su bili pošteđeni još težih ishoda. Sad je vreme da krunu predaju Vodolijama kojima se otvara mnogo srećnih prilika.

Pred vama su široke mogućnosti, brojne šanse za putovanja ali i najvažnija životna prekretnica - prilika da sretnete svoju istinsku ljubav života.

Ako ste već u srećnoj bračnoj zajednici, računajte na mnogo slobodnog vremena koje ćete moći da provedete s partnerom i decom što je danas blago koje mnogi nemaju. U poslovnom pogledu, prosto ćete procvetati, a naročito to važi za one koji se s lakoćom prilagođavaju novim tehnološkim promenama i radnoj atmosferi.

DATUM ROĐENJA OTKRIVA VAŠU LJUBAVNU SUDBINU: Saznajte kada vas očekuje susret sa srodnom dušomDATUM ROĐENJA OTKRIVA VAŠU LJUBAVNU SUDBINU: Saznajte kada vas očekuje susret sa srodnom dušomNumerolozi ističu da svoju ljubavnu sudbinu možemo predvideti uz pomoć datuma rođenja.

Vi ste ti koji ste najspremniji da živite "u budućnosti", sad je to neophodno za uspeh i sreću. Smaragdna godina za Vodolije označava i prekretnicu važnu za Doba Vodolije. Mnoge planete tranzitiraju kroz ovaj vazdušni znak pa se čitavo društvo okreće ka vodolijskim vizijama progresa.

Dakle, pripremite se da ostvarite sve što želite, samo imajte na umu da ćete za realizaciju možda morati da malo sačekate. U prvoj polovini godine su Saturn i Jupiter u opoziciji pa neke Vodolije neće osećati dovoljno energije u januaru i februaru. Međutim, već od polovine marta, dolazi do otopljenja kosmičkih sila, Jupiter se dovoljno udaljava od Saturnovog zagrljaja i - svet će biti pred vašim nogama!

Izvor: Lepa & Srećna

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.