Energetska pomoć u traženju životnog smisla: astrološko isceljivanje i balansiranje 7. energetskog centra

Balans u 7. centru nam daje značenje i smisao!

Saturnova 7. čakra nam daje sposobnost da se otvorimo ka Univerzumu, da komuniciramo sa višim Ja, da se spojimo sa Dušom i da dobijemo impuls i vođstvo. Sedma krunska čakra se odnosi na ceo naš život, a osnovna prepreka za njeno otvaranje je strah od upoznavanja samog sebe, dok se njena blokada ispoljava kroz duhovnu krizu i osećaj besmisla.

U životu se gradimo i usklađujemo u odnosu na porodicu i okruženje, stičemo odgovornost i svoju ličnost oblikujemo najpre u odnosu na zahtev roditelja i porodice (u detinjstvu), zatim u pubertetu u odnosu i kroz poređenje sa vršnjacima, a kasnije u odnosu na autoritet, poslovno i radno okruženje, društveni sistem i zakonske regulative samog socijalnog okruženja, društva i države.

Da li je lični ili socijalni uspeh važniji za kvalitet života: evo koja je tajna životnog zadovoljstva...

Tu su uglavnom kod svih uključeni strahovi i brige kako će porodica, vršnjaci, autoriteti i samo društveno okruženje da nas prihvate i odobre, zato i mnogi od nas odstupe od svoje osnovne i prave prirode u tom izgrađivanju kako bi udovoljili nekim tuđim potrebama i željama. Znači, svi mi idemo kroz život i gradimo se, gradimo i u trenutku nekog vrhunca dođemo do perioda preispitivanja koliko smo zadovoljni i ispunjeni u odnosu na sve to što smo uradili ili postigli.

U tom kriznom periodu najčešće mnogi od nas doživljavaju osećaj besmisla, jer nisu zadovoljni i ispunjeni u emotivnom, bračnom, društvenom ili poslovnom segmentu svog života. Tada dolazimo u situaciju da sve ono što znamo više nema veze ili nema smisla i sve nam je nekako isprazno. Kako nam do tada stečeno znanje i iskustva ne pomažu da prevaziđemo tu krizu, mi možemo upasti u iluziju odvojenosti i separacije od same svoje suštine, što će nas nadalje odvesti u apatiju, gubitak motivacije i depresiju, jer balans u 7. centru nam daje značenje i smisao.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.