Doba optimizma: šta nam donosi mlad Mesec u Strelcu 22. novembra 2014. godine

Mlad Mesec biće u Strelcu na samom početku Strelca, nultom stepenu u kvadratu sa Neptunom u Ribama a donosi nam nove prilike i šanse da promenimo nešto u svom životu.

Mlad Mesec biće u Strelcu na samom početku Strelca, nultom stepenu u kvadratu sa Neptunom u Ribama a donosi nam nove prilike i šanse da promenimo nešto u svom životu.

To će biti praćeno povećanim idealizmom, koji ako mu se preterano prepustimo i ne budemo obazrivi može doneti i priliku da nas neko ili nešto izneveri, ili dovede u zabludu, koju donosi uticaj Neptuna iz Riba. Zato spremno i promišljeno uđite u novine, napravite plan i ne žurite i ne ukazujte lako poverenje drugima.

Mlad Mesec u Strelcu ove godine će biti pod uticajem Jupitera koji je u Lavu. Ljubav, plemenitost, potreba za dokazivanjem i uspehom ovog puta će vam omogućiti da ono što započnete, već od ovog dana bude u mnogim slučajevima dobro sprovedeno i uspešno, i to naročito ako rezultati toga dođu za tri nedelje. Takođe je važno da imate jaku veru i optimizam i ne dozvolite da se drugi preterano mešaju u to, niti da vas okolnosti povuku ka drugoj promeni ili cilju.
Strela sada treba da bude usmerena ka određenoj "meti" da ne bi skrenula sa puta. Ne krećite zato sa više planova, da vam se ne bi energija raspršila i skrenula vas sa puta ka onome čemu stremite.

Kako se boriti protiv teškoća: astrologija predviđa koji horoskopski znak se najbolje snalazi u teškim situacijama...

Promene će biti ovoga puta vezane za mogućnost da doživite neku vrstu napretka vezanu za sticanje znanja, posebno kroz studiranje, ili za poslove vezane za strance i međunarodnu saradnju. Novine koje ovaj mlad Mesec donosi su pozitivne jer unose više pozitivnog duha, optimizma i entuzijazma, vere i životnog elena koji nas nosi napred, u susret ostvarenju naših idela.

Pravednost, poštenje, osećaj savesti će biti prisutan više nego uobičajeno. Ovo je jedan veoma dinamičan, aktivan period, kada je potrebno da uložimo energiju u svoje ideje - uspevaće najviše ono što započnete sa nadahnućem. Međutim, treba da imate na umu da nas neko (ili nešto) u simbolici Neptuna može doneti konfuziju, zbunjenost, nejasnoću, ili lažne nade, ako je to neka osoba, te zato budite obazrivi sa osobama koje su čudne, ili vam daju velika obećanja i podstiču lažne nade, ili verovanja i mogu da vas zavedu, obmane, ili navedu na pogrešan put.

Ovo je period kada će biti više putovanja i susreta sa osobama koje dolaze iz inostranstva, ali i vreme kada će u mnogima od nas se pojaviti želja za putovanjem, kada će vas daljine vući i unositi veru da je tamo negde mnogo bolje nego tu gde ste vi sada. Ovo je lažna vere, pod uticajem Neptuna u Strelcima, jer sada je vreme da radite na tome da radost, lepota i ljubav je ono što postoji u vama i samo do toga treba doći ako radite na sebi i svojoj unutrašnjoj sreći.
Nju u ovom periodu trebate da prenosite i širite na druge, posebno u povoljnim danima kada Sunce u Strelcu bude bilo u trigonu sa Jupiterom oko 14. decembra . To je vreme kada će novine koje ste započeli kod mnogih od vas moći uspešno ostvare i donesu vam radost.

Ljubav je u ovom periodu veoma važna, jer je Jupiter u Lavu, kao i kretivna stvaralačka energija, koja će biti prisutna i koja će doprineti da se šire vidici i stiču iskustva koja donose rast i napredak na emotivnom i duhovnom planu.
To će napredak doneti mnogim osoboma rođenim u vatrenim znacima, Strelcima pre svega i Lavovima, posebno onima koji su rođeni sredinom decembra i sredinom avgusta.

Pomračenje Meseca: lunarna eklipsa u srpskoj istoriji

Velike promene će doživeti osobe rođene oko 22. novembra, nekoliko dana pre i posle tog dana, kao i osobe rođene oko 23. jula i oko 20. marta, na početku Strelac, Lava i Ovna, ili koje tu imaju podznak. Njima je ovo jedan od najvažnijih perioda u godini i dobro bi bilo da se upuste u novine koje mogu da im u velikoj meri promene život. Novembarski Strelci trebaju samo da budu više organizovani i spremnije krenu , planski i da ne dozvole da ih zbune i ometaju u tome drugi, koji im mogu uneti konfuziju, ili pokušaju da im sruše ideale.

Osećaj slobode i kretanja će biti u ovom periodu veći i on će nas voditi ka dešavanjima koja nisu više tako teška i neprijatna kao prošlog meseca, već vedrija, lepša, pozitivna, jer ćemo više osetiti pozitivni uticaj Jupitera, sa kojem će najpre Venera napraviti trigon oko 4. decembra, a zatim i Sunce sredinom decembra. Puno pozitivne energije koja će biti prisutna u periodu Strelca uticaće da se lakše nosimo i sa nekim sa svim onim dešavanjima koja će biti prisutna u ovom periodu koja su pod uticajem kvadrata Urana u Ovnu i Plutona u Jarcu, posebno što u ovom periodu.

Zato 22. novembra uđimo sa osećajem radosti i poztivnog razmišljanja, privucimo ih maštajući o njima ili stvarajući planu u svojoj glavi, jer ćemo tako i ukazane šanse koje se pojave lakše prihvatimo kao priliku koje nam mogu omogućiti promenu života kojoj smo se nadali i koja nam donosi napredak.

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović

Svetlana Milenković-Filipović

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.