Dnevni ljubavni horoskop za sve znake Zodijaka: kakve želje i ostvarenje planova možete da očekujete 8. marta 2017. godine

Vagu očekuje uzbudljiva ljubavna avantura, dok će rođenima u znaku Ovna energija tokom 8. marta pokvariti planove! Pročitajte šta vas očekuje na poslovnom i emotivnom planu...

OVAN

Energija ovog dana vam baš i ne prija, osećate se teško, statično i verovatno ćete sa mukom završavati svoje redovne obaveze. Ipak, atmosfera na poslu je korektna, pa će vam donekle biti lakše. Emotivni partner od vas očekuje više pažnje tokom ovog dana. Potrudite se da ga ne razočarate.

Horoskop za otkrivanje ljubavnih tajni: kako će Merkur u sekstilu sa Plutonom uticati na vaše srce...

BIK

Danas niste baš spremni za posao, ali za šalu i veselu komunikaciju sa kolegama svakako jeste. Uz dobro raspoloženje, brže će vam proći ovaj dan. Korektan odnos sa voljenom osobom, i moguće je da ćete popodne odvojiti ili za neki izlazak ili posvetiti više vremena jedno drugom.

BLIZANCI

Danas ste se baš setili da se posvetite nekim važnim obavezama, kad vidite da niko od kolega nije raspoložen nešto naročito za posao. Bolje se pridružite opuštenoj atmosferi i ostavite obaveze za sutra. Odnos sa voljenom osobom je dobar trenutno, ne kvarite ga nekim primedbama.

RAK

I sami ste svesni da je maltene nemoguće da ostvarite sve ono što ste isplanirali za ovaj dan, ali ako ništa drugo - makar ćete se potruditi, pa budite zadovoljni sa onim što ste obavili. Bićete povređeni kada je emotivni segment u pitanju, moguće je da ste očekivali da vam partner posveti više pažnje.

LAV

Za posao baš i niste, ali za druženje jeste. U svakom slučaju, u poslovno okruženje unećete danas jedno vrcavo i vedro raspoloženje i biti u centru pažnje. Možete nehotice napraviti neku grešku ili propust kada je voljena osoba u pitanju. Potrudite se da budete korektni.

DEVICA

Danas vas očekuje nada da ćete sve uspeti da završite bez problema, ali će se obaveze ipak pokazati kao krupan zalogaj za vas. Trebaće dosta truda da ovo obavite i budete zadovoljni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.