Dnevni horoskop: zvezde danas otkrivaju dobre staze života (28. januar 2020.)

Dnevni horoskop - sve veće šanse da privučete obilje!

Dnevni horoskop za 28. januar 2020. godine!

OVAN

Ukoliko radite sa finansijama ili na neki drugi način učestvujete u transakcijama u kojima se vrte ogromne svote novca, ovaj dan može biti jako frustrirajući za vas. Budite pažljivi i skoncentrisani, po dva puta proverite svaki račun ili prebrojavanje.

BIK

Preuveličavate svoju ulogu u svemu. Svesni ste svojih kvaliteta, pa vas trenutni zanos navodi da poverujete da ste bezgrešni. Osim toga, naglašeno ste romantični pa je ovo dan u kome će, možda, vaš partner najviše uživati u svemu.

Nedeljni horoskop: napetost u ljubavi za Ovna, a Rak pravi krupne poteze za budućnost (do 3. februara 2020.)Nedeljni horoskop: napetost u ljubavi za Ovna, a Rak pravi krupne poteze za budućnost (do 3. februara 2020.)Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020. godine!

BLIZANCI

Sve oči su uprte u vas. Okruženi ste ljudima čija sudbina, na neki način, zavisi od poteza koje vi treba da povučete. Neprijatno je to što ste svesni da neke ljude ne možete poštedeti iako oni to ne zaslužuju. Ne mešajte emocije i posao.

RAK

Morate se vratiti u realnost. Iako ste timski igrač, nekada morate delovati sami za sebe, bez podrške ljudi za koje verujete da su vam prijatelji. To ne znači da nemate na koga da se oslonite, već da je neophodno da se osamostalite.

LAV

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

DEVICA

Pred vama je dilema da li da prihvatite dodatna zaduženja, koja vam obećavaju dobru zaradu ali i znatno povećanje obima posla. Ako se dobro organizujete, nove obaveze vam, dugoročno, mogu obezbediti veliku isplativost.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.