Dnevni horoskop za utorak, 6. novembar 2018. godine: Ribe šarmiraju srca, a Blizance prati dobra energija

Dnevni horoskop - Ovan ostvaruje planove, a Devicu očekuju finansijski problemi...

OVAN

Imate samopuzdanje i na putu da ostvarite velike planove. Znate da svi uspesi stižu tek onda kada je pravo vreme za to. Dan donosi niz povoljnih mogućnosti, pa ih spremno dočekajte. Ako planirate put, računajte na odlaganje.

Nedeljni horoskop do 11. novembra 2018. godine: otvara se put sreće za Jarca, a Raka čekaju bolje finansijeNedeljni horoskop do 11. novembra 2018. godine: otvara se put sreće za Jarca, a Raka čekaju bolje finansijeNedeljni horoskop otkriva da ćete u ovoj sedmici uspeti da privučete obilje i rešite probleme iz prošlosti - proverite da li će…

BIK

Koncentracija vam je danas na visokom nivou. Aktivnost na polju komunikacija može vam poslužiti za lične ciljeve, a posebno na ljubavnom planu.

Pripazite, verovatno ne primećujete da voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma važno.

BLIZANCI

Dan počinjete dobro raspoloženi, puni elana. Dobre vesti i blagonaklonost okoline ispunjavaju vas optimizmom. Ipak, bez obzira na dobar osećaj koji vas nosi, budite spremni i na moguću neprijatnost koja vas predveče očekuje.

RAK

Imate utisak da vašim odlukama upravljaju drugi ljudi. Vaš osećaj možda nije potpuno ispravan, naročito ako mislite da vas ugrožava voljena osoba. Ako pronađete pravo rešenje, nevažno je da li je ideja bila vaša ili tuđa, bitno je da je ispravna.

LAV

Pojačavaju se vaše novčane preokupacije, partnerstvo i dugoročna ulaganja. Od vas se traži da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima, a to je za vas uvek naporno, a često i neizvodljivo. Budite strpljivi i istrajni.

DEVICA

Mogući su potezi koji će iz korena promeniti vaš profesionalni put.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.