Dnevni horoskop za utorak, 5. mart 2019. godine: Blizance očekuju lepe vesti, a Lava napete situacije

Dnevni horoskop - ovo je dan kada možemo da ostvarimo ljubavnu sreću, ali i da se suočimo sa streesnim situacijama na polju karijere!

Dnevni horoskop za 5. mart 2019. godine - astro prognoze za svaki horoskopski znak!

OVAN

Polje komunikacije dolazi do potpunog izražaja. U jednom trenutku naći ćete se usred velike grupe ljudi, upleteni u razne razgovore koji se tiču vaše profesionalne orijentacije. Ne zalećite se, jer će realizacija tih pregovora biti odložena.

Nedeljni horoskop do 10. marta 2019. godine: Bik je nezadovoljan u ljubavi, a Strelac briše lošu karmuNedeljni horoskop do 10. marta 2019. godine: Bik je nezadovoljan u ljubavi, a Strelac briše lošu karmuNedeljni horoskop od 3. do 10. marta 2019. godine - vreme je za otkrivanje starih, zaboravljenih tajni!

BIK

Postoje dani kada sve ono u šta verujemo dolazi u pitanje. Takav je čas kucnuo kod vas. Nije vam jasno, zbog čega ne funkcioniše sistem rada i nagrada. Toliko ste se trudili i sve uradili po pravilu, a rezultati su izostali. Ne gubite nadu, nije sve gotovo.

BLIZANCI

Do vas stižu pozitivne vesti vezane za posao. Nije neobično da danas razmišljate o tome iako je dan savršen za neobavezan provod. Ništa čudno jer glas stiže od prijatelja s kojim ste i poslovno povezani. Iskoristite tu privilegiju.

RAK

Ovih dana se za svaki dinar mnogo mučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa pretpostavljenima.

LAV

Dan je obeležen napetim tranzitima koji nagoveštavaju stresne situacije iz kojih nećete lako izlaziti. Svedite svoju nestrpljivost na minimum kako biste izbegli veće nevolje, naročito kada su u pitanju partnerski odnosi i ljubav.

DEVICA

Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.